Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dierenwinkel EKO4petz viert 4-jarig jubileum

Dierenwinkel EKO4petz viert volgende maand haar 4-jarig jubileum. Deze natuurwinkel voor dieren verkoopt alleen diervriendelijke producten. In september is het er feest, naast leuke aanbiedingen en weggeefacties wordt gestart met een spaarkaart voor voordeliger shoppen.


Eigenaresse Sarah Musters.

De winkel begon vier jaar geleden als webshop onder de naam Eko-Pets. Begin van dit jaar werd onder de nieuwe naam EKO4petz ook een fysieke winkel in Noordwijk aan Zee geopend en werd de webshop onder handen genomen.

EKO4petz biedt alleen maar voeding en snacks aan gemaakt van dieren die een goed leven hebben gehad en voedsel dat gezond is voor je huisdier. "Dus geen hapjes met toegevoegde suikers, kleurstoffen, conserveermiddelen, geurstoffen en smaakstoffen", aldus Sarah Musters. "Bij EKO4petz.nl komen alleen de producten in de schappen waar huisdieren ongestoord van kunnen eten, denk aan natuurlijke snoepjes voor katten of biologische hondensnacks."

Vriendelijk verzorgen

Ook op het gebied van verzorging biedt de winkel uitsluitend diervriendelijke producten aan. "Dus geen shampoos waar dierlijke oliën in verwerkt zijn, maar een verantwoorde shampoo die de natuurlijke beschermlaag van de huid in tact laat. En wanneer er dieren moeten worden bestreden, denk aan vlooien en teken, gebeurt dat bij ons óók met gezond verstand. Geen middelen die belastend zijn voor de gezondheid van de huisdieren en geen producten die meer doden dan alleen vlooien of teken."

Tot slot biedt EKO4petz een breed assortiment speeltjes en krabmeubels voor honden en katten.

Voor meer informatie: www.eko4petz.nl
Publicatiedatum: