Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »
Van 't Land vernieuwd, nu in handige draagtas

Vanaf deze week is de vernieuwde Van 't Landtas exclusief verkrijgbaar bij Kroon Biologische Verswaren. De Van 't Landtas zit boordevol biologische groenten en fruit, direct van 't land en is gemakkelijk verkrijgbaar in de winkel.

Biologische kwaliteitsproducten

De uitgangspunten zijn zoals u van Kroon gewend bent: kwalitatief hoogstaande biologische groenten en fruit in een aantrekkelijke wisselende samenstelling tegen een vaste prijs. Uiteraard worden de producten wekelijks begeleid door heerlijke recepten, zodat er direct een lekkere maaltijd is te bereiden met de inhoud van de tas.Achtergrond van producten

Cristian Janssen, Category Manager AGF bij Kroon is trots: "De Van 't Landtas is voor ons dé manier om de telers achter onze producten een gezicht te geven. Hiermee vertellen we meer dan alleen dat de oorsprong van de producten biologisch is. We vertellen zo namelijk ook waar de mooie producten vandaan komen, wie de telers zijn en wat de groenten en fruit zo bijzonder en smaakvol maakt." Cristian vindt het fantastisch dat ze dat door middel van de tassen bij de mensen kunnen overbrengen. "Aangezien we het liefst zoveel mogelijk dicht bij huis zaken doen en we zo duurzaam mogelijk proberen te werken, heeft de Van 't Landtas ook een sterk seizoensgebonden karakter. Wij zijn van mening dat dit volledig is wat de consument op dit moment wil."

Diverse varianten

De nieuwe Van 't Landtassen komen volledig tegemoet aan dé trends van dit moment: gemak, gezond en groen. De met zorg samengestelde tas zet de teler in de spotlight en inspireert consumenten om lekker en gezond te eten. Er zijn vier soorten Van 't Landtassen: een groentetas met 3 à 4 soorten groenten, een grote groentetas met 4 à 5 soorten groenten, de fruittas met diverse soorten fruit en tot slot een gecombineerde groente- en fruittas.

Van 't Land naar de keuken

De herkomst van de producten speelt een belangrijke rol bij Van 't Land. Op de website kan men lezen van welke telers de groenten en fruitproducten afkomstig zijn. Daarnaast vindt de klant hier een lekkere en gezonde inspiratiebron: de verrassende Van 't Land receptendatabase. Op de site www.vantlandbox.nl kunt u kennismaken met de telers van de producten en staat de wekelijks wisselende inhoud vermeld.

De kracht van Kroon

Kroon Biologische Verswaren, biologische versgroothandel, biedt een uitgebreid biologisch vers- en diepvriesassortiment van meer dan 1.000 producten. Waaronder het delicatessenmerk PUUR en het breedste, biologische en Demeter kaasassortiment. Met een landelijke, dagelijkse distributie en een constante hoge kwaliteit is Kroon een sterke, betrouwbare en servicegerichte biologische partner in Nederland.   

Voor meer informatie: www.kroonbiologisch.nl

Publicatiedatum: 31-8-2015

  

Ander nieuws uit deze sector:

21-9-2017 Vierdaagse Masterclass kaasmaken met bio-boer David Asher
20-9-2017 Spaanse teler kiest voor biologisch steenfruit
20-9-2017 Amerikaanse bio-sector discussieert opnieuw over teelt op water
19-9-2017 Zwitserland: veel vraag naar bio-kruiden deze zomer
19-9-2017 Biologische Nederlandse thee wint innovatieprijs voor telers
19-9-2017 Irrigatie-advies voor bio-teelten
15-9-2017 Aldi en Lidl ondertekenen duurzame aardappelconvenant
15-9-2017 Vlaamse gedeputeerde bezoekt biologisch tuinbouwbedrijf
14-9-2017 Peter van der Schoot nieuwe voorzitter Comité Bio GroentenFruitHuis
14-9-2017 Eerste biologische dadelgroothandel in Antwerpen
13-9-2017 "Spaanse thuismarkt steeds groter voor mango's en avocado's"
12-9-2017 Ruby Valencia: sinaasappel met smaak en eigenschappen van grapefruit
12-9-2017 Aldi ondertekent duurzame aardappelconvenant
11-9-2017 Hoe biologische gember vrouwenmishandeling in Peru tegengaat
8-9-2017 Jumbo verduurzaamt Nederlands AGF-aanbod
7-9-2017 Azienda Agricola Modica focust zich op bio-teelt
7-9-2017 Boeket van Belgische bio-bloemen rechtstreeks van het veld
7-9-2017 Inschrijving Koning Willem I Prijs en Plaquette van start
7-9-2017 VS: aandeel bio-peren stijgt
6-9-2017 "Uitermate goed kooljaar"

 

Reacties:


De kleine groetentas die ik afgelopen maandag in ontvangst mocht nemen bevatte ook 5 trostomaten. Twee daarvan waren beschimmeld. Ik ben daar niet tevreden over en heb dat per e-mail laten weten en verwacht op z'n minst een reactie.
H.Reiling, Utrecht - 30-8-2017 9:12:48


Ik zou in de toekomst graag gebruik willen maken van de 3 a 4 groenten tas.Wat is de hoeveelheid,dat er inzit,omdat ik er met twee personen gebruik van maak.Wij eten graag biologisch.

Met vriendelijke groeten,Tilly Auf dem Brinke van Mouwerik
J;c.Auf dem Brrinke, HOUTEN (email) - 28-10-2015 14:33:47


Ik zou in de toekomst graag gebruik willen maken van de 3 a 4 groenten tas.Wat is de hoeveelheid,dat er inzit,omdat ik er met twee personen gebruik van maak.Wij eten graag biologisch.

Met vriendelijke groeten,Tilly Auf dem Brinke van Mouwerik
J;c.Auf dem Brrinke, HOUTEN (email) - 28-10-2015 14:33:41


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *