Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Reep van rauwe chocolade met superfoods

Nieuw: tabletten van Lovechock

Dit najaar wordt een nieuw liefdeswapen aan het assortiment van Lovechock toegevoegd. Het chocoladebedrijf heeft de missie om met haar producten van pure rauwe cacao de harten van mensen te openen en daarmee liefde te verspreiden. Naast de bar en de rocks, lanceert Lovechock de tablet: een donkere, rechthoekige plak chocolade van 70 gram met minstens 84% rauwe cacao en bijzondere superfoods.

De wereldwijde zoektochten naar superfoods van Lovechock-oprichter Laura de Nooijer resulteerden in drie nieuwe bijzondere smaken: Sweet Nibs & Sea Salt, Almond & Baobab en Blueberry & Hemp Seed. De chocoladereep is voorzien van een boombast reliëf, als ode aan de cacaoboom. Ook de verpakking herinnert aan de oorsprong van de chocolade: aan de binnenkant van de wikkel komen cacao en junglewezens kunstig tot leven.



Buitengewoon lekker

De Lovechock reep is er voor iedereen die nooit genoeg krijgt van raw chocolate en zijn natuurlijke chemie. Doordat Lovechock de cacaobonen niet brandt maar koud maalt, zijn stofjes als blij-makende flavonoïden, stressverlagend tryptofaan en opwindend fenylethylamine nog op volle kracht aanwezig. En Lovechock voegt daar ook nog eens krachtige superfoods aan toe.

Sweet Nibs & Sea Salt

Het snufje Keltisch zeezout geeft deze tablet een verfijnde smaak. Daarnaast balanceert natuurlijk zout de energie in het lichaam en bevat tachtig spoorelementen die het lijf nodig heeft. De combinatie met zachte dadel doet denken aan de smaak van zoute karamel. De crispy stukjes cacao nibs van pure cacaobonen staan bol van antioxidanten en vezels. Sweet Nibs & Sea Salt heeft een cacaogehalte van 86%.


Blueberry & Hemp Seed

De paarsblauwe bes is een vitaminebom met veel antioxidanten. Daarnaast zit er vitamine K en C in en het essentiële mineraal mangaan. Bosbessen helpen tegen veroudering. In deze tablet zijn ze gecombineerd met hennepzaad. Hennepzaad is het meest voedingsrijke zaad ter wereld, want het bevat alle essentiële aminozuren en is toch licht verteerbaar. Blueberry & Hemp Seed heeft een cacaogehalte van 84%.

Almond & Baobab

Baobab-bomen zijn Afrikaanse woudreuzen die wel dertig meter hoog kunnen worden. In één baobab-vrucht zit honderd keer meer vitamine C dan in tien verse sinaasappelen. Bovendien heeft deze vrucht een gunstige werking op de bloedsuikerspiegel. De amandel is gezond dankzij een flinke hoeveelheid vitamine E, calcium, magnesium en potassium (kalium). Almond & Baobab heeft een cacaogehalte van 85%.

De nieuwe grote chocoladerepen van Lovechock zijn glutenvrij, lactosevrij en sojavrij. De chocolade wordt gezoet met kokosbloesemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt.

Voor meer informatie: www.lovechock.com
Publicatiedatum: