Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tour de France: Lotto Jumbo-renners halen energie uit bio-voeding

Tholen - De Tour de France is in volle gang. Bij de Smaakspecialist in Bavel volgen ze de wielerkoers dit keer met extra belangstelling. Het team Lotto Jumbo gebruikt namelijk diverse biologische producten van hun merken Smaakt en BioToday. "We zijn door Jumbo benaderd en hebben de producten direct aan de wielerploeg geleverd", vertelt Helene Lokhoff van Customer Service bij de Smaakspecialist.



Ze vervolgt: "Het team gebruikt gedurende de tour de volgende producten: agavesiroop, amandelpasta, cranberry-amandelrepen, abrikoos-hazelnootrepen van BioToday en krokante muesli met bosvruchten, ketchup gezoet met agave, biologische vijgen en speltmuesli extra van Smaakt. Al deze producten zijn opgenomen in het strak samengestelde voedingsschema van de renners."



Maar waarom heeft het team gekozen voor deze producten? "Deze producten zijn niet alleen erg lekker en verantwoord, maar ook zeer geschikt om de renners te voorzien van de nodige energie en andere belangrijke voedingsstoffen."



De Tour de France is één van de moeilijkste en meest uitdagende wielerwedstrijden in de wereld. De Tour ging op 4 juli van start in Utrecht en de finish ligt op 26 juli in Parijs. "Voeding speelt een bepalende rol in het succes van een renner. Daarom is het team van de Smaakspecialist erg trots dat de LottoNL-Jumbo Wielerploeg gekozen heeft voor onze producten. We wensen de renners heel veel succes met het vervolg van de Tour", besluit Helene.
 
Kijk voor meer informatie op deze facebook-pagina.