Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LOGONA introduceert nieuwe haarverzorgingslijn

Steeds meer consumenten willen natuurproducten voor hun haar. Geen schadelijke chemicaliën, maar kwalitatief hoogwaardige natuurcosmetica. LOGONA werkt al enkele tientallen jaren aan een prachtig setje biologische natuurproducten voor haar, hoofd en lichaam. Recentelijk heeft LOGONA een nieuwe haarverzorgingslijn op de markt gebracht, met drie functionele shampoos en conditioners. Dankzij Terrasana zijn deze mooie producten nu ook in Nederland verkrijgbaar.



Visie

LOGONA vertrouwt op de kracht van de natuur en neemt verantwoordelijkheid voor de planeet. Zo zijn grondstoffen van gecontroleerde biologische teelt en wildpluk, en worden er uitsluitend plantaardige oliën gebruikt. Consumenten hoeven dus niet bang te zijn dat er paraffine, parabenen of siliconen in de producten zit. Ook zijn de verpakkingen op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en zijn de producten veganistisch. Producten die goed doen aan het imago van iedere natuurvoedingswinkel dus.



Haarverzorging

LOGONA weet wat de klant wil en heeft haarverzorgingsproducten voor iedereen. De natuurlijk herstellende complexen in de drie nieuwe setjes shampoo en conditioner versterken de haarstructuur en zijn ideaal voor het probleemhaar. De biologische aloë vera biedt droog, vermoeid haar bescherming en hydratatie. Bio-arganolie helpt broos en beschadigd haar glans terug te vinden. De shampoo en conditioner met bio-cafeïne geeft het fijne, futloze haar volume en veerkracht en maakt het elastisch. Zo heeft LOGONA voor iedere verzorgingsbehoefte wat wils.



Inhoudvolume & adviesverkoopprijs

De shampoos liggen prettig in de hand met hun 250 ml. De flesjes met conditioners zijn 200 ml. De prijzen van de shampoos en conditioners liggen tussen de 6,95 en 9,95 euro.

Voor meer informatie:

TerraSana – Importeur LOGONA natuurcosmetica
0172 503333
info@terrasana.nl
www.terrasana.nl
www.logona.nl
Publicatiedatum: