Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Agnetha, oprichter webshop Secrets by Nature:

"Trots dat ik Cosnature naar Nederland heb gehaald"

Tholen - Secrets by Nature is een webshop met natuurlijke cosmetica & lifestyle producten. "Deze webshop is speciaal opgericht om de mooiste natuurlijke en dierproefvrije merken aan te bieden", vertelt oprichter Agnetha. Hierbij kun je denken aan merken als Aleppo Soap Co, Crazy Rumors, Cattier-Paris, Cosnature, Eco Cosmetics, Lilly's Eco Clean en One With Nature.



Agnetha geeft aan dat ze met de webshop begonnen is nadat ze zelf baat had gehad van het gebruik van natuurlijke cosmetica. "Ik heb altijd wel liefde voor beauty gehad, maar door rugklachten kon ik na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste niet meer verder met het beroep. Mede door het 'beautybloggen' kwam ik erachter dat ik juist door cosmetica zo'n last had van mijn hoofdhuid en eczeem op mijn handen. Na een jaar alleen natuurlijke cosmetica te gebruiken had ik veel minder last of was het helemaal weg. En als ik nu weer andere cosmetica gebruik met SLS, Propylene Glycol of andere irriterende stoffen dan heb ik binnen korte tijd weer last."



Daarop besloot ze dan ook om een webshop te beginnen, waarbij ze ook specifiek naar de ingrediënten kijkt. "Zelf kan ik wel weer tegen mildere varianten van de irriterende stoffen. Dit is uiteraard voor iedereen verschillend, maar ook door een adviserende rol aan te nemen, heb ik veel klanten geholpen." Ze vertelt dat ze heel blij is dat ze Secrets by Nature begonnen is. "Het kriebelde al jaren om iets te doen in cosmetica, al lukte het niet meer om als schoonheidsspecialiste aan het werk te zijn."



Agnetha vertelt dat alle biologische cosmetica in de webshop gecertificeerd is. "Geen van de producten bevatten synthetische ingrediënten die de huid kunnen irriteren en de producten zijn ook nog eens dierproefvrij." Waar is ze het meest trots op? "Ik ben van mening dat fijne natuurlijke cosmetica niet duur hoeft te zijn. Waar ik het meest trots op ben is dat ik Cosnature naar Nederland heb gehaald. Dit is een budgetmerk waar ik zelf heel positief over ben, maar dit geldt ook voor mijn klanten. De shampoos en dag- en nachtcrèmes gaan heel hard."



Voor meer informatie: info@secretsbynature.nl en www.secretsbynature.nl