Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ontdek nu 9 verschillende smaken YOGI TEA in één pakje

De meest populaire YOGI TEA soorten zijn nu in één doosje te ontdekken. De YOGI TEA FinestSelection biedt de retailer een nieuwe gelegenheid om verkoop in de biologische theebranche te genereren.

Met de YOGI TEA Finest Selection brengt YOGI TEA een handmatig ingepakt nieuw product in de markt. Of het nou pittig, fruitig, vers of bloemig is; de meest populaire Ayurvedische kruiden specerijen theeën van YOGI TEA bieden theeliefhebbers een unieke, heerlijke keuze om deze speciale wereld van thee in te stappen. De Finest Selection is verkrijgbaar voor de advies verkoopprijs van 3,79 euro voor 18 theezakjes en is vanaf september 2015 bij natuurvoedingswinkels en natuurdrogisterijen verkrijgbaar.

De nieuwe YOGI TEA Finest Selection combineert de negen meest populaire creaties die in smaak zeer verschillend zijn. Behalve de YOGI TEA Classic waarmee het succesverhaal van de biologische thee pionier 40 jaar geleden begon, biedt de Finest Selection acht varianten van magische thee: Ginger Lemon, Licorice, Sweet Chai, Women's Tea, Sweet Chili, Choco, Throat Comfort en Green Ginger Lemon. Ieder doosje bevat 2 zakjes van deze negen soorten en is handmatig verpakt.



De Finest Selection YOGI TEA nodigt thee liefhebbers uit om de ongeëvenaarde rijke smaak van biologische thee te ontdekken en om de diversiteit van YOGI TEA te ervaren. YOGI TEA wordt dan ook aangeboden in displays. POS posters en advertenties gedurende de introductie periode verhogen de aandacht.

  • In het kort: YOGI TEA Finest Selection. Vanaf september 2015 overal in de Benelux verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels en natuurdrogisterijen.
  • Advies verkoopprijs: 3,79 euro
  • Eenheid: 6 pakjes in 1 besteleenheid.
  • Inhoud: 18 theezakjes per pakje; handmatig verpakt.
De volgende soorten zitten in het pakje:
  • YOGI TEA Classic combineert de kracht van exotische specerijen zoals kaneel, gember, pittige kruidnagel en zwarte peper.
  • De krachtige combinatie van kruiden en specerijen mix van YOGI TEA Ginger Lemon stimuleert de geest en geeft een gevoel van lichtheid.
  • De toevoeging van pittige gember, sinaasappelschil, kaneel en zwarte peper tesamen met een snufje vanille in YOGI TEA Licorice geeft een unieke smaak ervaring.
  • YOGI TEA Sweet Chai met zijn natuurlijke zoetheid van kruiden en specerijen zoals anijs, venkel, kruidnagel en kardemom een thee melange om verliefd op te worden.
  • Dit heerlijke mengsel van gember, sinaasappelschil, engelwortel en Ayurvedische specerijen, De unieke Yogi Tea Woman's helpt ons prettig te voelen bij de natuurlijke ritmes van het leven.
  • De warme chocolade smaak in YOGI TEA Sweet Chili voedt ons innerlijk kind; een intrigerende, verfrissende thee om ieder moment van te genieten.
  • De aromatische cacaoschillen in YOGI TEA Choco in combinatie met de traditionele YOGI TEA specerijen zorgen voor een paradijselijk kruidenthee mengsel.
  • Het subtiele, iets fruitige kruidenthee melange van YOGI TEA Throat Comfort garandeert verzachtende warmte door sinaasappelschil, venkel, tijm en gember
  • De zachte fruitige smaak van citroen mirte in combinatie van frisse pepermunt maakt YOGI TEA Green Ginger Lemon nog hemelser en geeft het een verfijnde, verfrissende smaak.

Over Yogi Tea

Als een pionier in Ayurvedische kruiden en specerijen thee produceert YOGI TEA onder het motto: 'Feel good, do good, be good' al 40 jaar hoogkwalitatieve Ayurvedische thee. YOGI TEA werd in 1986 in Europa geïntroduceerd en is sindsdien een van de meest succesvolle merken in de biologische kruiden en specerijen thee branche. De Yogi levensstijl om mensen te helpen gelukkig, gezond en bewust te leven is inherent aan ieder van de 44 unieke thee creaties. Met meer dan 80 verschillende zorgvuldig geselecteerde kruiden en exotische specerijen creëert de biologische thee pionier ongeëvenaarde smaken. Alle YOGI TEA is gemaakt van hoogst kwalitatieve natuurlijke ingrediënten die van streng gecontroleerde biologische kwaliteit zijn. Gedreven om goed te doen zet Yogi Tea zich vanaf het begin in om behoeftige families en kinderen overal ter wereld te helpen. Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan heeft Yogi Tea voor het hele assortiment de verpakking gewijzigd, waarmee het een moderne, frisse, markante en consistente uitstraling heeft gekregen. Dus alle varianten stralen op het schap van af 2015. YOGI TEA is overal verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels, reformwinkels en geselecteerde drogisterijen en supermarkten.

Voor meer informatie:

Arthur Zwart
Sales Manager Benelux
035 8889123
Arthur.zwart@yogiproducts.com
www.yogitea.com
Publicatiedatum: