Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Food Festival(letje) op Tuinderij de Es

De muzikale line up voor het Food Festival op Tuinderij de Es heeft zangeres Joia als hoogtepunt. Zij zingt prachtige eigen liedjes en begeleid zichzelf op de gitaar. De 6 jongeren van Amuse brengt prachtige covers in het voorprogramma. Ook de food line is nu bekend; met taartjes van Public Pie, Pizza van Culina Flamma, slow juice sapjes van Anne Luz en brood van de Speltheld, koffie van Moving Coffee, allemaal biologisch en ter plekke voor u bereid. De traditionele open dag op Tuinderij de Es zal de komende jaren uitgroeien naar een klein Food Festival waar goed eten en unplugged goede muziek centraal staan. Bezoekers zijn van harte welkom op zondag 21 juni van 11:00 tot 18:00 uur.



Op Tuinderij de Es in Haaren wordt al 34 jaar biologische groente en fruit wordt geteeld. Op zondag 21 juni heeft men de kans om eens door de parkachtige tuin te struinen, (h)eerlijke hapjes en sapjes te proeven, de winkel te bezoeken of zo maar even gezellig te buurten met de medewerkers van deze prachtige zorgtuinderij. Er zijn rondleidingen en leuke activiteiten voor de kinderen. Voor alle vaders een gratis consumptie op deze lazy sunday. Tuinderij de Es is te vinden op het adres Eind 19c in Haaren.

Voor meer informatie: www.tuindees.nl
Publicatiedatum: