Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marktkraam ingeruild voor winkel

Le Perron nu ook in Weesp

Le Perron Weesp heeft vrijdag 17 april haar deuren geopend. De zaak wordt gerund door Daphne Schilder en Doris Grooteman. Zij maken hiermee de stap van de biologische broodkraam op de markt in Amsterdam en Weesp naar een echte winkel, zo staat op de facebook-pagina van Le Perron.

Daphne en Doris staan voor eerlijke en volwaardige streekgebonden producten, waar boer, molenaar en moeder natuur met plezier aan hebben gewerkt. Le Perron garandeert een 100 procent biologisch natuurproduct.



In de Le Perron bakkerijwinkel wordt elk moment van de dag gebakken. De ondernemers nodigen iedereen dan ook van harte uit om te komen genieten van ovenvers biologisch brood. Ook is bij Le Perron Weesp biologische koffie verkrijgbaar. Evenals belegde broodjes.

Er is een speciale openingsactie, tot en met 25 april ontvangen klanten tegen inlevering van de welkomstkaart 2 gratis biologische roomboter croissants en de tweede kop biologische koffie gratis. De welkomstkaart ligt klaar in de winkel. 
Publicatiedatum: