Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het vertrouwen van de klanten is het mooiste"

20 jaar Bossche Boerenmarkt

Op vrijdag 24 april bestaat de Bossche Boerenmarkt 20 jaar. Dat wordt gevierd met live muziek en heerlijke hapjes. Veel vaste klanten zijn het erover eens; dit is de gezelligste markt van Den Bosch. Een vaste klant: "Wat zo mooi is aan deze markt is dat alle biologische groente en fruit-kramen ook zelf telen; de Schoffel uit Boxtel, Aailand uit de Bommelerwaard en Tuinderij de Es uit Haaren. Dat maakt het een echte boerenmarkt." Ook Joep en Katja die biologische kaas en zuivel verkopen zijn ondernemers van het eerste uur. Katja Bastiaansen: "Wat ik zo mooi vind aan deze markt is het contact met de klanten, het vertrouwen van klanten die al 10-20 jaar komen, daar hebben we een fijne band mee gekregen. En wij doen ons best om een zo mooi mogelijk en bijzonder assortiment aan deze mensen aan te bieden."



Behalve kaas, fruit en groente is er allerlei lekkers te koop: noten, zuidvruchten, vlees, vis, brood, paddestoelen, maar ook een mooie fles olijfolie. Een deel van de markt, 'het straatje', is biologisch en een ander deel van de markt verkoopt gangbare producten.



De Boerenmarkt staat elke vrijdag van 8:00 tot 13:30 uur op de Markt van Den Bosch. Eerlijke producten, direct van het Land naar de Klant, staan steeds meer in de belangstelling. Twintig jaar geleden al bijzonder, nu wellicht nog relevanter. De vrijdagmarkt verheugt zich dan ook op toenemende belangstelling. Het is een goede en gezellige markt en als kok kom je altijd aan je trekken, zolang je een beetje volgens de seizoenen kookt. Op vrijdag 24 april is het dus een extra feestelijk markt. De ondernemers delen hapjes uit, uiteraard zoveel mogelijk gemaakt met hun eigen product.

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van de Biologische Markt Den Bosch.
Publicatiedatum: