Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologisch Koningsontbijt bij Zeister Vrije School

De kinderen van de Zeister Vrije School krijgen op 24 april aanstaande een gezond en eerlijk Koningsontbijt voorgezet. Het wordt volledig gesponsord door bakker Albert en bio-kruidenier De Korenmaat, beide Zeister ondernemingen waar duurzaamheid hoog in het vaandel geschreven staat.

De Zeister Vrije School wilde af van het reguliere, weinig duurzame ontbijt dat door vele basisscholen in Nederland voorafgaand aan de Koningsspelen wordt aangeboden. Dus sloegen Marin van Wijnen, directeur van de Zeister Vrije School, Ruud Banus van de Korenmaat en bakker Albert de handen ineen voor dit unieke initiatief. Marin: "Wij hebben twee goede redenen om onze kinderen een eerlijk ontbijt voor te zetten. Bij zo'n sportieve dag past een gezond ontbijt met duurzaam brood en biologisch beleg. Maar het past ook bij de uitgangspunten van het Vrije Schoolonderwijs, waarin respect voor de natuur en zorgzaamheid voor onze planeet voorop staan. Wij voegen dus eigenlijk gewoon de daad bij het woord."



Mede gesponsord door Natudis, De Nieuwe Band en verswaren groothandel Kroon.
Publicatiedatum: