Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw muziekgenre: Soil Music

Er is een nieuw muziekgenre geboren, namelijk Soil Music. Nature & More heeft de Save Our Soils Song gelanceerd in het kader van het Internationale Jaar van de Bodem. Het lied is gemaakt door de Zuid-Afrikaanse rapartiest Earl 'Niz' Mentor en gaat over het belang van een vruchtbare bodem en de rol van biologische landbouw. Earl en zijn team hebben niet alleen een bodemlied gemaakt, maar ook een professionele video geschoten.

Nature & More gebruikt dit nummer als een onderdeel van de Save Our Soils-campagne waarmee we zo veel mogelijk mensen willen bereiken. De Save Our Soils campagne heeft nu zo'n 180 Nederlandse en internationale partners waaronder de wereldvoedselorganisatie FAO. De kernboodschap is dat elke consument kan bijdragen aan het redden van vruchtbare bodems door te kiezen voor duurzaam en biologisch geproduceerd voedsel.



Meer informatie over de Save Our Soils-campagne is te vinden op www.saveoursoils.com. Ook partner worden? Neem even contact op met Michaƫl Wilde.
Publicatiedatum: