Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw social media platform

Exisio brengt alle duurzame initiatieven samen

Duurzaamheid is hot en 'here to stay': steeds meer mensen eten, wonen en recreëren duurzaam. Bedrijven en organisaties zien de voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het aanbod groeit hard, daarom is er nu Exisio, een platform voor iedereen die op zoek is naar een overzicht van de meest duurzame bedrijven, producten en diensten.

Liefhebbers van een gezonde en eco-leefwijze ontmoeten elkaar op Exisio. Het platform, waarin ruim 10.000 bedrijven en organisaties zijn opgenomen, is dan ook dé ontmoetingsplek voor mensen met een passie voor een bewuster leven en alles wat daarmee samenvalt.



Eerste social media platform duurzame initiatieven

Bezoekers van Exisio zijn persoonlijk geïnteresseerd of hebben beroepsmatig te maken met de onderwerpen die het platform biedt. Exisio verbindt; van producenten tot consumenten en van hobbyisten tot professionals. Met de combinatie van duurzaamheid en social media vult Exisio met haar platform een flink gat op. Tot op heden was er nog geen platform dat zich specifiek richt op dit thema. Het doel van Exisio is om hiermee duurzaamheid toegankelijker te maken voor een groter publiek.

Het brein: de groene bedrijvengids

Het brein van Exisio is de groene bedrijvengids met de uitgebreide zoekfunctie. De kracht van deze zoekfunctie ligt in het snel kunnen filteren van bedrijven en organisaties in de categorieën lifestyle, lichaam & geest, werk & zakelijk, energie, duurzaam bouwen, transport en agrarisch. Binnen iedere categorie kan er gezocht worden, naast land en stad, naar producenten, groothandels, installateurs, adviesbureaus, (web)winkels, horeca, evenementen en organisaties.

Uitgebreid maar toch overzichtelijk

Op Exisio vindt de bezoeker bijvoorbeeld ruim 700 restaurants, lunchrooms of juicebars waar je biologisch, vegetarisch of zelfs veganistisch kunt eten en drinken. Vind talrijke (web)winkels met natuurvoeding, ecologische producten zoals kleding, cosmetica en (woon)accessoires. Fans van superfoods en andere voedingssupplementen kunnen op het platform terecht voor een overzicht van ruim 400 webshops. Maar ook op het gebied van duurzaam bouwen, zonne- en windenergie, duurzaam vervoer, biologische landbouw, natuur en milieu zijn inmiddels duizenden bedrijven en organisaties terug te vinden.

Responsive design

Door het responsive design werken ook alle functies van Exisio op een kleiner scherm zoals tablet of smartphone. Dus ook onderweg is dat biologische restaurantje, lunchroom of juicebar in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht zo gevonden.

Op Exisio leest men over duurzame initiatieven in binnen- en buitenland, maar ook de laatste 'groene' nieuwtjes van de leden. Het posten van een bericht is zo gebeurd. Exisio heeft een volledige integratie-functie met de andere reguliere platforms als Facebook, Twitter en LinkedIn. Hiermee deelt de gebruiker alles eenvoudig met andere online vrienden.

Geïnteresseerden ontdekken zelf de wereld van duurzaamheid op Exisio. The Green Social Media Platform.

Voor meer informatie: www.exisio.com
Publicatiedatum: