Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AH opent met pop-up store symbolisch 850 'bio winkels'

Dinsdag 31 maart opende Albert Heijn een bio pop-up store. Deze winkel staat voor het uitgebreide biologische assortiment dat klanten ook gewoon in iedere Albert Heijn-winkel en op ah.nl kunnen vinden. Met ruim 1.200 producten is het assortiment het afgelopen jaar verdubbeld en biedt Albert Heijn klanten keuze in alledaagse biologische boodschappen zoals melk, koffie en appels en bijzondere producten zoals verse soepen en speltkoeken. Volgende week start Albert Heijn een landelijke campagne die benadrukt dat biologisch nu echt toegankelijk is voor iedereen.



Bio pop-up store

Klanten kunnen deze hele week in de bio pop-up store een groot assortiment biologische producten zien, beleven, proeven en natuurlijk ook kopen. Dinsdag 31 maart werd de bio pop-up store feestelijk geopend door Adriaan Thierry, directeur omni-channel marketing & format en bio-teler Gert-Jan Kos, van het bedrijf dat als eerste biologische kool aan Albert Heijn leverde. Tijdens de opening werden symbolisch 850 bio winkels geopend om te laten zien dat klanten voor al hun biologische boodschappen bij iedere Albert Heijn-winkel terecht kunnen. In de pop-up store vinden deze week iedere dag leuke activiteiten plaats: Albert Heijn's biologische boeren vertellen over hun product, er wordt een speciale klantenavond georganiseerd, op donderdag en vrijdag koken bloggers er hun favoriete bio-recept en op tweede paasdag kunnen kinderen uit de buurt eitjes komen zoeken in de winkel. De bio pop-up store bevindt zich in de Spaarndammerstraat 460 c in Amsterdam en is tot en met 7 april geopend van 9:00-19:00 uur (met uitzondering van eerste Paasdag).


De officiƫle opening door Bionext-directeur Bavo van den Idsert, Adriaan Thierry van Albert Heijn (directeur omni-channel marketing & format) en biologische teler Gert-Jan Kos.

Biologisch op het menu

Consumenten kiezen steeds vaker voor biologisch. Om die keuze voor een groot publiek eenvoudig te maken introduceerde Albert Heijn begin januari AH Biologisch en werd het totale assortiment biologisch fors uitgebreid. Ketenorganisatie Bionext verwacht dat de consumentenbestedingen aan biologisch in 2015 een flinke vlucht zullen nemen. Bavo van de Idsert, directeur Bionext: "Deze stap van Albert Heijn zal daar zeker een bijdrage aan leveren, gezien het grote assortiment en het grote aantal winkels. Maar ook in andere verkoopkanalen verwachten we een verdere groei. In de biologische speciaalzaken die bezig zijn met vernieuwing of uitbreiding, gaat het ook hard, net als in de online verkoop. Steeds meer mensen kiezen voor duurzaam en dus biologisch."



Met de uitbreiding en herkenbaarheid van het assortiment verwacht Albert Heijn dat steeds meer klanten ervaren hoe toegankelijk biologisch is, en daardoor vaker kiezen voor biologische producten. Want in iedere Albert Heijn-supermarkt heeft de klant nu dagelijks de keuze: gewoon of gewoon biologisch. Hiermee zet Albert Heijn biologisch definitief op het menu in Nederland.

Bekijk hier nog meer foto's van de pop-up store:


Kleurrijke AGF.


DKW en sappen.


'Knip hier gratis je favoriete biologische kruiden'


Er is zelfs een klein moestuintje te vinden in de pop-up store. Rechts meer informatie over de biologische kippen.


Ook allerlei conserven, pastasauzen en soepen.


De voorgevel van de pop-up store.


Volop biologische AGF beschikbaar in de store.

Voor meer informatie: www.ah.nl
Publicatiedatum: