Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische Paasmarkt in Purmerend

De ondernemersvereniging van de binnenstad in Purmerend organiseert in samenwerking met de Van Streek Markt op zaterdag 4 april een biologische paasmarkt. Dit meldt de Van Streek Markt op haar website. Deze dag zijn er diverse producenten van biologische streekproducten op de Kaasmarkt te vinden die hun assortiment hebben afgestemd op het paasmaal.

Tijdens de biologische paasmarkt zijn alle producten voor een heerlijk paasontbijt te koop, maar dan afkomstig van de beste streekproducenten die de regio rijk is. Van speltbrood en honing tot biologische eieren en zuivel. Ook wordt er live vis gerookt voor bij de brunch en we mogen de chocolade paashazen niet vergeten. Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht. Er kunnen gratis paaseieren worden geschilderd en paasgebakjes gemaakt worden. Ook fietst er tussen 10:30 en 14:30 uur een muzikaal duo door de stad die voor de gezellige sfeer zorgen.

Voor meer informatie: www.vanstreekmarkt.nl
Publicatiedatum: