Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rio Rosa Mosqueta introduceert het hot-cloth ritueel

Prachtige Latinas grijpen al generaties terug op natuur en traditie voor de schoonheid van hun huid. Ze vertrouwen op een wilde roos die hoog in de Chileense Andes groeit. Deze Rosa Mosqueta is een krachtige bloem vol essentiële vetzuren en retinol: biologische bouwstenen die herstellen en verjongen. Om maximaal van deze rozen-wonder-olie te genieten is de range onlangs uitbreid met gezichtsverzorgingsproducten voor elk huidtype. Dat gaat gepaard met een nieuw ritueel: behaaglijk als bij de schoonheidsspecialiste, maar dan gewoon thuis. Met een hot-cloth, een vochtige en heerlijk warme doek, wordt de huid extra verwend, diep gereinigd en nog ontvankelijker voor Rio Rosa Mosqueta olie, reiniger, scrub, crème of serum. De hot-cloth is al een ware hit in Engeland voor het snel, effectief en vooral op een fijne manier verwijderen van make-up en vuil.


Gezichtsreiniger met hot-cloth (100 ml voor 9,95 euro)

De plantaardige gezichtsreiniger van Rio Rosa Mosqueta maakt de huid schoon, lost make-up op, verwijdert vuil en overtollig talg en zorgt tevens voor voeding van de huid. Pure Chileense rozenbottelolie krijgt hierbij hulp van avocado, Shea Butter en het mild hydraterende en voedende Babassu uit de ongerepte regenwouden van Zuid-Amerika. De unieke eigenschappen van deze bijzondere ingrediënten maken de reiniger geschikt voor zowel de droge, gevoelige als de vette huid. Sacha Inchi uit Peru is een rijke bron van essentiële vetzuren (Omega-3, -6 en -9) en antioxidanten. Dit natuurlijke plantenextract dringt gemakkelijk de huid binnen, waardoor het in hoge mate hydrateert. Aloë Vera tenslotte werkt eveneens hydraterend, verzacht de huid en stimuleert de celgroei.

De producten zijn gecertificeerd door EcoControl en voldoen aan de Natural Cosmetics Standard.

Voor meer informatie: www.riorosa.nl
Publicatiedatum: