Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-kasgroentenseizoen bij BioVibe van start

Tholen - De lente is begonnen en het kasgroentenseizoen bij BioVibe is van start gegaan. Johan Vanhaeren vertelt dat ze momenteel diverse groenten aanbieden waaronder groene eikeblad, rode eikeblad, kropsla, rucola, spinazie en kervel. "Deze producten zijn vanaf week 14 de hele zomer weer volop te verkrijgen." Johan en de telers van BioVibe zien het seizoen positief tegemoet.

Hij geeft aan dat het assortiment de komende tijd ook verder zal uitbreiden. "Binnen een week of twee beginnen we ook met asperges en in mei komen daar ook nog aardbeien, courgette, venkel, groene selder en Chinese kool bij."



BioVibe

In juli 2013 werd het Belgische bedrijf BioVibe opgericht. BioVibe is een groothandelaar in biologische groenten en fruit, gestart door André Vanhaeren. Samen met zijn drie zonen Johan, Erwin en Ive teelt hij al zo'n 40 jaar biologische groenten op een areaal van 45 hectare in Limburg.

Voor meer informatie:

BioVibe BVBA
Kempenarestraat 44a
2860 Sint-Katelijne -Waver
Tel: 0032(0) 15 32 07 42
Fax : 0032(0) 15 31 23 09
info@biovibe.be
www.biovibe.be

Auteur: Gertrude Snoei
Publicatiedatum: