Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Onze Suus en ONBeurs brengen verantwoorde webwinkeliers samen

Karin Smulders en Benita Blokland van Onze Suus en Petra Mengerink van de Ouders Natuurlijk Beurs bundelen de krachten. Op 5 juni wordt er een bijeenkomst gekoppeld aan de ON-Beurs. Speciaal voor webwinkeliers die verantwoord ondernemen. Tijdens die avond leren ze zich professionaliseren op het gebied van zichtbaarheid.

Webwinkelier

Als webwinkelier ben je van alle markten thuis. Je houdt je administratie nauwkeurig bij, zet de juiste marketingmix in, bent een kei in klantenservice, kan fantastische teksten schrijven, je hebt je social media op orde en weet de leukste producten in je assortiment te krijg. Uiteraard onderhoud je jouw netwerk goed en sta je regelmatig op een markt of beurs. Toch?


Multitalent?

Bovenstaande geeft wel aan dat een webwinkelier een duizendpoot moet zijn. Het valt niet mee om alle disciplines goed te beheersen. Onze Suus spreekt regelmatig webwinkeliers die worstelen met de vraag: 'hoe nu verder?' Ze hebben last van tijdgebrek, hebben het gevoel dat ze tekort schieten, missen kennis en een partner voor overleg.
 

Ervaring

Dit is precies de reden voor Onze Suus om samen te werken met Petra Mengerink van de Ouders Natuurlijk Beurs. Petra heeft ruim 6 jaar ervaring in het organiseren van een beurs waarbij webshops hun producten laten zien, voelen en proeven. Zij richt zich op natuurlijk ouderschap en een natuurlijke leefstijl.

Karin Smulders en Benita Blokland laten met het online platform Onze Suus zien wat er te vinden is op het gebied van natuurlijk, eerlijk en gezond leven. Met een gratis online magazine, blog en shopgids brengen ze webshops en initiatieven onder de aandacht waardoor ze consumenten inspireren tot bewust leven.
 

Ondernemen doe je niet alleen

De wens, van Petra, Karin en Benita, om webwinkeliers samen te brengen en kennis te delen zodat zij zich kunnen verbeteren heeft geresulteerd in 'Onze Suus inspireert'. Webshophouders krijgen de kans zich te professionaliseren op het gebied van zichtbaarheid, storytelling, presentatie, usability en conversie en er is ruimte om kennis en ervaringen met elkaar te delen.
Publicatiedatum: