Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cursus zaadteelt voor moestuinders

Hebt u een moestuin en lijkt het u leuk om zelf zaad te telen? Geeft u zich dan snel op voor de cursus eigen zaadteelt van Stichting Zaadgoed. De cursus wordt gegeven door Janneke Tops die veel ervaring heeft met het geven van cursussen aan moestuinders.

De cursus bestaat uit twee middagen; een zaaidag in het voorjaar en een oogstdag in het najaar. Tijdens de cursus leren de deelnemers hoe zaadvermeerdering in zijn werk gaat en hoe ze zaadteelt kunt inpassen in hun teeltplan. Verder krijgen ze praktische tips over het telen, oogsten, drogen en bewaren van zaden in de moestuin.

De kosten voor de cursus bedragen 75 euro per persoon. Dit is inclusief cursusmateriaal en koffie en thee. Donateurs van Stichting Zaadgoed van Prospecierara of van Velt betalen 65 euro.

De zaaidagen worden georganiseerd op woensdag 1 april in Utrecht en op 16 april in Breda. U kunt dus nog kiezen.

Het programma van de cursus is te vinden op de website van Stichting Zaadgoed www.zaadgoed.nl.

Opgeven kan door een mail te sturen naar Janneke Tops onder vermelding van 'opgave cursus zaadteelt 2015'. In de mail graag aangeven of u donateur bent van één van de genoemde organisaties en voor welke datum u kiest.
Publicatiedatum: