Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische wijn- en kaasproeverij bij 't Tweede Trefpunt

't Tweede Trefpunt in Almere Haven bestaat tien jaar. Ze vieren dit met diverse activiteiten, waaronder een biologische wijn- en kaasproeverij (vrijdag 27 maart van 19:00 tot 21:00 uur). Deze proeverij wordt verzorgd door de KaaZZaak uit Almere Poort. Voor 10 euro per persoon kan men twee uur lang verscheidene biologische wijnen en kazen proeven, waar van alles over wordt verteld. Om verzekerd te zijn van een plekje kan men zich inschrijven via info@tweedetrefpunt.nl (vermeld daarbij ook telefoonnummer). Op vrijdag 24 april is er een extra biologische wijn- en kaasproeverij.



Stichting 't Tweede Trefpunt koopt enerzijds tweedehands kleding in en verkoopt die in de eigen winkel. Zo bedruipt de stichting zichzelf, met een duurzaam doel. Marieke Breed geeft namens de stichting aan dat ze naast een winkel voor tweedehands kleding ook echt een trefpunt zijn. "We hebben eigenlijk meer een sociale functie, een soort buurthuisfunctie waar mensen elkaar kunnen ontmoeten om aanspraak te hebben. Ook werken we met bijna alleen maar vrijwilligers die voor eenzelfde reden bij ons komen."

't Tweede Trefpunt is te vinden aan de Marktgracht 37 in Almere.

Klik hier om naar de website van 't Tweede Trefpunt te gaan.

Bron: Dichtbij - Almere
Publicatiedatum: