Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We steunen iets heel moois met dit product"

LeefSaam Crunchy: bouwen aan nieuw huis voor kinderen Buro Lima

Ja! Daar is ie! De LeefSaam Crunchy, het product waar iedereen beter van wordt. Bij De Halm rolt ie al weken van de band en Ekoplaza promoot 'm volop in al hun winkels. Van elke verkochte verpakking LeefSaam gaat 1 euro linea recta naar Stichting Buro Lima. Samen bouwen we aan hun nieuwe huis waar kinderen met een beperking quality time genieten.

"Ik hoop dat veel mensen dit product kopen, want ze steunen er iets heel moois mee", zegt Rob van den Berg van De Halm op de officiële website van de graanpletterij. Verder moest dit artikel over Buro Lima gaan. "Omdat we het met zijn allen voor hen doen." Klare taal.



Buro Lima vindt dat kinderen met een beperking net als iedereen oprechte aandacht verdienen. Want alleen met oprechte aandacht creëer je een veilige omgeving waarin een kind zich goed voelt en zich kan gaan ontwikkelen. Dit klinkt heel logisch. Toch is het niet altijd gemakkelijk om kinderen met een beperking die aandacht te geven. Onze wereld is een snelle namelijk. Welnu, de mensen bij Buro Lima nemen er de tijd voor. En dat werkt.

Blije kindergezichten

Buro Lima is haar tijd vooruit. Nederland vindt dat we als samenleving de zorg voor elkaar moeten oppakken. De professionals, ouders en vele vrijwilligers van Buro Lima doen dat al sinds 2008. Met succes, want blije kindergezichten en opgeluchte ouders als resultaat. Bekijk de facebook-filmpjes of hun kleurrijke website om uzelf ervan te overtuigen.

Buro Lima moet naar een nieuw huis. Om dit te kunnen financieren werd in 2014 een crowdfundactie gestart. Deze succesvolle actie inspireerde Graanpletterij De Halm tot het maken van de LeefSaam Crunchy. Ekoplaza zal dit fantasierijke ontbijtgranenproduct, dat aan de smaakeisen van onze kleine medemens beantwoord, in al hun 71 winkels aanbieden.

Het is echt waar, van elke verkochte verpakking LeefSaam Crunchy gaat één euro naar Buro Lima. Zo mag iedereen die LeefSaam Crunchy eet met recht trots zijn op zijn of haar bijdrage aan de toekomst van de zorg. Was samenwerken altijd maar zo simpel.

Voor meer informatie: www.dehalm.nl en www.burolima.nl
Publicatiedatum: