Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natuurwinkel steunt Jantje Beton met actietas

Natuurwinkel steunt Jantje Beton met een speciale actie: Door bij één van de deelnemende Natuurwinkels een actietas met vijf geselecteerde biologische producten te kopen, kunnen de klanten Jantje Beton steunen en daarmee kinderen helpen om leuk buiten te kunnen spelen. Natuurwinkel doneert per verkochte actietas 2,50 euro aan Jantje Beton.

Jantje Beton komt op voor het recht van alle kinderen in Nederland om dagelijks vrij en avontuurlijk buiten te spelen en bewegen mogelijk te maken. Daarom is Natuurwinkel een actie gestart ten gunste van Jantje Beton. Klanten kunnen tussen 23 maart en 4 april 2015 één of meerdere actietassen bij één van de deelnemende Natuurwinkels kopen. Per verkochte tas gaat 2,50 euro naar Jantje Beton. In de winkel hangt een 'groeimeter' waarop de stand wordt bijgehouden.

Tas met voordeel

De actietas is gevuld met: een kilo appels, een kilo bananen, Ekoland meeneempakjes sinaasappelsap, Trafo rozijntjes in kinderdoosjes en Molenaartje Fruitreep abrikoos. Lekker gewoon voor thuis, voor onderweg of mee in de broodtrommel naar school. De klant betaalt voor deze vijf geselecteerde biologische producten nu geen 13,61 euro maar slechts 9,95 euro.
 

De Jantje Beton-actie bij Natuurwinkel Gouda. Hier kunnen de klanten eenvoudig hun actietas vullen.

Over Jantje Beton

Helaas is buitenspelen niet zo vanzelfsprekend als het moet zijn. Eén op de vijf kinderen in Nederland speelt minder vaak vrij buiten dan ze zouden willen en 22% van de kinderen speelt niet of slechts eenmaal per week vrij buiten. Een alarmerende situatie omdat vrij buitenspelen en bewegen essentieel is voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Jantje Beton wil voorkomen dat vrij buitenspelen uit het leven van kinderen verdwijnt en ondersteunt kinderen om hun eigen buurt leuker te maken. Want als het buiten leuk is, blijven kinderen niet binnen. Meer informatie vind je op www.jantjebeton.nl.

Klik hier voor de winkels die deelnemen aan de actie.
Publicatiedatum: