Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winnende inzending voor 'Favoriete bioproduct' beloond

De meest inspirerende inzender voor de publieksverkiezing 'Favoriete bioproduct' is onlangs beloond met een Weleda Cadeaupakket ter waarde van 50 euro. De uitreiking vond plaats op het werk van de winnende klant en kwam voor haar als een totale verrassing.

Winnares Francien Kleemans: "Ik ben blij verrast met deze prijs en ga zeker genieten van deze fijne producten." Weleda Trainer Daniƫlle Ooteman: "Het is dankzij trouwe fans als Francien dat Weleda kan blijven groeien en evolueren. We overhandigen haar met plezier dit welverdiende prijzenpakket."



Eerder dit jaar werd de Amandel Verzachtende Gezichtsolie van Weleda gekozen tot Favoriete bioproduct 2015. Het product kreeg de meeste stemmen van het publiek en mag nu een jaar lang deze eretitel dragen. De verkiezing is een initiatief van Bionext en de Biowinkelvereniging. De prijsuitreiking vond plaats op de Bio-beurs in de IJsselhallen in Zwolle.

In totaal zijn 26 biologische producten voorgedragen voor de publieksverkiezing. Alle grote en kleine spelers op het gebied van biologische producten deden mee, van de biologische muesli van Albert Heijn tot en met biologische honing van De Traay. Vervolgens was het woord aan het Nederlandse publiek: iedereen kon tussen half oktober en half januari stemmen. Circa tweeduizend mensen deden mee.

Bron: Bionext
Publicatiedatum: