Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Met Hollandia Matzes 20% korting op Burgers' Zoo

Bakkerij Hollandia Matzes houdt met het oog op Pasen een consumentenactie. Bij aankoop van twee actieverpakkingen Hollandia MatzeCrackers biologisch naar keuze krijgt de consument 20% kassakorting op Burgers' Zoo te Arnhem voor 4 personen.

De kassakorting is geldig op alle dagen in 2015, behalve in juli en augustus. Op de zeskantige verpakkingen biologische MatzeCrackers spelt, volkoren en naturel zitten actiestickerboekjes geplakt met nadere informatie over Burgers' Zoo én deze kortingsactie.


Bewaarblik

Dit jaar is er een uniek bewaarblik voor de MatzeCrackers verkrijgbaar, met als thema Burgers' Zoo. In het actiestickerboekje staat vermeld hoe consumenten deze kunnen bestellen.



Feestelijk ontbijt

Tijdens de Paasdagen gebruikt 83% van de huishoudens minstens één keer feestelijk ontbijt/lunch samen met familie of vrienden. Daarbij horen voor velen traditioneel Matzes. De bekendste combinatie tijdens Pasen is Matzes met roomboter en natuurlijk suiker.

Voor meer informatie: 053 4310366, www.hollandiamatzes.nl of www.burgerszoo.nl
Publicatiedatum: