Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Shoti Maa Sundial helpt je de dag door

Tholen - De Eng uit Maarn introduceerde op de Bio-beurs de nieuwe biologische theelijn Shoti Maa Sundial. De lijn bestaat uit vijf varianten die zich richten op een bepaald moment van de dag. "De reacties zijn erg positief. De kwaliteit en smaak is zoals bij alle varianten van Shoti Maa zeer goed. De kleurrijke verpakkingen zijn aantrekkelijk en vallen erg op in het schap. De lijn voegt iets toe aan het segment van ayurvedische wellnessthee", vertelt Rob van Dijck van De Eng. "Na een succesvolle introductie op de Duitse markt hebben in Nederland de grotere natuurvoedingswinkels en -groothandels en bijvoorbeeld een keten als De Tuinen de lijn reeds opgenomen. Wat betreft doorstroom overtreft de lijn ook op de Nederlandse markt de verwachtingen"
 


Shoti Maa Sundial bestaat uit vijf verschillende varianten: Rise, Shine, Move On, Flow en Unwind. Rise is een thee met citroen, appel en gember, Shine is een 'Sweet Chai'-variant met onder meer venkel en kaneel, Move On bevat limoen, kamille en rozenbottel, Flow is een 'Choco Chai'-thee met cacaodoppen en zoethout. De Unwind is een 'Vanilla Chai' om mee te relaxen. Hierin zit onder meer kaneel, rooibos en vanille.
 
Rob: "De vijf theevarianten zijn afgestemd op de vijf overgangsmomenten van de dag. De blends stimuleren en ondersteunen op harmoniserende wijze en geven een ervaring van een natuurlijk verloop van je dag."

Voor meer informatie:

Rob van Dijck
De Eng B.V.
Amersfoortseweg 1
3951 LA Maarn
0343 441040
06 53414496
rob@de-eng.nl
www.de-eng.nl