Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Zijn na 27 jaar echt uit ons jasje gegroeid"

Groter pand voor Natuurvoeding De Halm in Amstelveen

Tholen - De Halm Natuurvoeding hoopt medio april te verhuizen naar een groter pand in Amstelveen. De nieuwe winkel aan de Amsterdamseweg zal 3 keer zo groot worden dan de huidige winkel aan de Bergenvaarderstraat 29. "Onze winkel zit al 27 jaar aan de Bergenvaarderstraat en we zijn echt uit ons jasje gegroeid. Dit is dan ook de belangrijkste reden voor de verhuizing. In de nieuwe situatie krijgen we ruimte voor een nog breder assortiment en bijvoorbeeld ook proeverijen", vertelt Rick Kruyswijk, hij is fulltime werkzaam in de winkel van zijn moeder Trudy Engelbart.
 

Het huidige pand aan de Bergenvaarderstraat.

De Halm Natuurvoeding is in oktober 1987 opgericht door de opa en oma van Rick. Hij geeft aan dat de winkel zich wil onderscheiden in sfeer. "Ook vallen we op door ons uitgebreide assortiment en door het feit dat we goede en eerlijke prijzen hanteren. Dit realiseren we onder meer met onze eigen huismerklijn, bestaande uit onder meer noten en zuidvruchten, rijst, meel en granen. Het importeren en afvullen van deze producten hebben we zelf in de hand, waardoor we de producten van ons eigen merk tegen aantrekkelijkere prijzen in het schap kunnen leggen."
 
Momenteel wordt de elektra aangelegd in het nieuwe pand. "We zijn druk met de voorbereidingen en kunnen niet wachten totdat we de winkel in kunnen gaan richten. We willen de winkel in april openen. De exacte openingsdatum is nog niet bekend."
 

Vooraanzicht van de huidige winkel in Amstelveen.

Putten

De Halm Natuurvoeding heeft ook een tweede winkel in Putten, aan de Papiermakerstraat 7. Deze winkel gaat begin april sluiten. "We willen onze aandacht volledig vestigen op de nieuwe winkel in Amstelveen. Daarom willen we het pand in Putten verkopen."

Voor meer informatie:

Rick Kruyswijk
De Halm
Bergenvaarderstraat 29
1181 SJ Amstelveen
020 6415530
info@dehalmnatuurvoeding.nl
www.dehalmnatuurvoeding.nl