Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Biologische Braderie: 28 maart in Kijkduin

Zaterdag 28 maart vindt de eerst editie van de Biologische Braderie plaats. In Kijkduin, direct bij het strand, staan tientallen kraampjes met onder andere (h)eerlijk eten, biologische plantjes en potgrond, zelfgemaakte kunst, natuurlijke diervoeding, ecologische kleding en nog veel meer leuks. Kom gezellig langs tussen 11:00 en 17:00 uur, parkeren is in heel Kijkduin gratis.

De Biologische Braderie is de plek om met het hele gezin naartoe te gaan. Een super gezellige sfeer, mooie producten, fijne muziek, leuke mensen en lekker eten. Je kunt hier je boodschappen doen voor thuis, bijzondere cadeautjes vinden, nuttige en duurzame producten kopen, heerlijk biologisch eten en alleen of met vrienden en familie een inspirerende dag beleven. Geen braderie met goedkope producten, want de braderie wordt weer in ere hersteld; zoals je ze nog wel eens vindt in Frankrijk, met gezellige kraampjes en authentieke producten.

Dit jaar zal de Biologische Braderie verder nog plaatsvinden in Egmond aan Zee, Alkmaar en op Camping Bakkum. Kijk dan op www.biologischebraderie.nl voor de data en locaties.

Publicatiedatum: