Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kroon Biologische Verswaren introduceert sappen Harvest Moon

Kroon Biologische Verswaren is er trots op een mooie voorjaarsintroductie te mogen aankondigen: de soja-vruchtensappen van het Duitse merk Harvest Moon. Drie heerlijke, gezonde drinks met alleen maar geweldig mooie ingrediƫnten. Helemaal passend in de laatste trends, maar bovenal bijzonder smakelijk.

Vruchtensappen en shakes

Harvest Moon produceert vruchtensappen en sojashakes met onder andere vers fruit, sojamelk en thee. Biologisch geteeld, eerlijke handel en daarbij veganistisch. Je proeft de aandacht en tijd voor de bereiding van een uniek product. In Duitsland is Harvest Moon al een groot succes, maar ook de verwachtingen voor de Nederlandse markt zijn groot. Kroon start de introductie per direct met de volgende drie smaken:

Soja Shake Cacao - Banaan - Vanille
Een romige, maar volledig lactosevrije chocolademelk. Dit sap bevat de smaak van zoete bananen met een heel licht zuurtje van de jonge druif, aangevuld met subtiele noten van vanillebonen en een snufje kaneel. Kortom: een goede lactosevrije vervanger voor chocolademelk.



Soja Shake Mango - Passievrucht

Deze soja-shake is een volle smoothie, op basis van sojamelk en vruchtensap. Zacht en mild van smaak met rijpe, sappige mango en maracuja, verfijnd met bananen en een vleugje limoen.

Green Juice
Een verrassend friszure smaak met krachtige zoetere aroma's van vruchten als mango en perzik, vergezeld door superfoods spirulina en chlorella. Aan dit sap is geen sojamelk toegevoegd. Door de toevoeging van groene thee en tarwegrassap heeft het sap een frisse smaak.

Aantrekkelijk en modern

De sappen zijn erg geschikt voor bij het ontbijt of de lunch, maar ook om jezelf te trakteren op een lekker tussendoortje. Naast de goede smaak, is de verpakking en de uitstraling van de producten heel aantrekkelijk en van deze tijd. De sappen zijn verpakt in glas en zijn handig mee te nemen met goede afsluitbare dop. Vanaf heden zijn de drie varianten bij Kroon verkrijgbaar.

De kracht van Kroon

Kroon Biologische Verswaren, biologische versgroothandel, biedt een uitgebreid biologisch vers- en diepvriesassortiment van meer dan 1.000 producten. Hieronder vallen onder andere het delicatessenmerk PUUR en het breedste, biologische en Demeter kaasassortiment. Met een landelijke, dagelijkse distributie en een constante hoge kwaliteit is Kroon Biologische Verswaren een sterke, betrouwbare en servicegerichte partner in biologische verswaren in Nederland en Belgiƫ.

Voor meer informatie: www.kroonbiologich.nl
Publicatiedatum: