Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maandag 23 maart:

Warmonderhof Avondklas met Jan Willem Bakker over bodemvruchtbaarheid

Niet spitten, vaste rijpaden, aangepaste mechanisatie. Alles voor een gezonde, vruchtbare bodem. De familie Bakker van boerderij BakkerBio ontving tijdens de Bio-beurs in januari de Ekoland Innovatieprijs. Jan Willem Bakker komt maandag 23 maart om 20:00 uur tijdens de Warmonderhof Avondklas in Dronten vertellen over het akkerbouw- en vleesveebedrijf dat hij met zijn vader samen runt op de grens van Groningen en Friesland. Een avond met aandacht voor de bodem en voor een harmonieuze samenwerking tussen vader en zoon. Gesprekspartner is Joke Bloksma.


De trotse winnaars van de Ekoland Innovatieprijs: Jan Willem en Wridzer Bakker.

De avondklassen van de Warmonderhof Opleidingen (Groenhorst Dronten) zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Steeds worden andere thema's aangesneden. Op maandagavond 23 maart is dat dus het bedrijf en, vooral, de bodem van de familie Bakker.

Groenhorst College Warmonderhof Opleidingen organiseert de Avondklas een aantal keer in de maand, over thema's die aansluiten bij landbouw, landschap, economie, zorg en voeding. De avondklassen zijn toegankelijk voor belangstellenden en voor de eigen studenten. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd aan de bezoekers, om zo de volgende avondklas weer mogelijk te maken. De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof, de Vereniging voor biologisch-dynamische landbouw en voeding en Stichting Demeter.

De avondklas wordt gehouden in de Hofzaal van de school, Wisentweg 12.

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl
Publicatiedatum: