Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Papier gebruiken? Prima, maar dan wel 100%eco

Er gáát wat papier doorheen op jaarbasis in een gemiddeld bedrijf. Papieren handdoeken, tissues, toiletpapier... Kan dat niet wat eco-vriendelijker? Ja, natuurlijk: met 100%eco, een merk dat staat voor 100% eco-producten. Van der Windt levert het.

100%eco wordt geproduceerd door Cascades, naar eigen zeggen de duurzaamste papierproducent ter wereld. Het assortiment ongebleekte papierwaren wordt geproduceerd zonder dat er ook maar één boom voor hoeft te sneuvelen. Ook het gebruik van windenergie past in de eco-trend van de producent. De consumentenproducten van 100%eco zijn in het retailkanaal te vinden. Voor de grootverbruikersmarkt is Paardekooper Van der Windt Group de nieuwe partner.



Ook Paardekooper Van der Windt Group profileert zich sterk met meer duurzame alternatieven. Daarom sluit de 100%eco-lijn goed aan bij hun eigen merk Bright, verpakkingen en disposables die een aantoonbaar lagere milieu-impact kennen. Voor bedrijven die zich graag duurzaam presenteren is het een ideale aanvulling. Niet voor niets heeft Paardekooper Van der Windt Group het hoofdkantoor van supermarktketen Ekoplaza al mogen inrichten met 100% eco artikelen.

Via de webshops van Van der Windt en Paardekooper is de 100% eco-lijn te bestellen.
Publicatiedatum: