Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8ste winkel met ledenvoordeelsysteem

Arnhemse vestiging na heropening grootste Estafette-winkel

Tholen - Afgelopen zaterdag 14 maart werd het heropeningsfeestje van Estafette Arnhem gehouden. "Het was echt een feestje! Er was heel veel belangstelling van onder andere klanten, buren, Estafette-collega's, de verbouwingsploeg en leveranciers", vertelt Merle Koomans van den Dries. Na het praatje van Estafette-directeur Koos Bakker, waarin hij ook het team voorstelde, werd de winkel officieel heropend door twee kinderen van vestigingsmanager Taco de Rooij. "Dit was erg leuk, ze hadden zich voor de gelegenheid verkleed als krokodil en pinguïn."


De opening werd verricht door de kinderen van vestigingsmanager Taco de Rooij. Estafette-directeur Koos Bakker kijkt toe.

Merle geeft aan dat er daarna alle gelegenheid was om bij te praten, allerlei producten te proeven bij de verschillende leveranciersdemo's in de winkel en te genieten van de hapjes, de muziek en de mooie ruimte. "De winkel is vrijdag 6 maart al open gegaan. De eerste week is naar tevredenheid verlopen. Zo hebben we veel positieve reacties van klanten gehad, een goede omzet gedraaid en er zijn al veel nieuwe coöperatieleden die meedoen aan het ledenvoordeelsysteem."


Veel belangstelling voor de openingsspeech van Koos Bakker.

Eind januari werd al in Biojournaal gemeld dat Estafette groen licht had gekregen voor de verhuizing van de Steenstraat 81 naar de Spijkerlaan 43. Het gaat om een groot monumentaal pand en Estafette Arnhem is met een verkoopoppervlakte van ruim 700 vierkante meter nu de grootste Estafette-winkel. Verder is deze Estafette de achtste winkel waar Estafette het ledenvoordeelsysteem introduceert. De klanten zijn volgens Merle heel enthousiast: "De belangrijkste opmerking van de klanten is dat de winkel ondanks de grootte toch heel gezellig is geworden."


De buitenkant van de winkel, voorafgaand aan de opening.

Met de verhuizing is ook de Estafette Bezorgdienst van start gegaan in de regio Arnhem. Klanten kunnen hun boodschappen online bestellen via www.estafettebezorgdienst.nl en vervolgens worden de boodschappen thuis of op het werk bezorgd. Merle: "Dit is erg handig voor wie geen zin heeft om te sjouwen of de afstand tot de winkel net te groot vindt. In Arnhem en de omliggende gemeenten wordt bezorgd op woensdag en vrijdag."


Op deze foto is goed te zien hoe hoog het pand is.


Het team van Estafette Arnhem wordt voorgesteld.


Veel ruimte voor de broodafdeling.


Veel te proeven tijdens het openingsfeestje, onder andere de pesto's van LEQRS.

Voor meer informatie: www.estafettewinkel.nl