Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: glutenvrije biologische goulash van Smits Specialiteiten en Ko-Kalf

Smits Specialiteiten uit Rhenen en Ko-Kalf uit Elburg hebben de handen ineen geslagen. Samen zijn zij bezig met de ontwikkeling van kant en klare biologische producten. Toen Ko van Twillert en Matthijs Smits met elkaar in gesprek kwamen was er direct een klik. Ze gaan voor het beste. Ko heeft kwaliteitsrundvlees van het ras Blonde d'Aquitaine en Matthijs heeft alle kennis en middelen in huis om hiervan een specialiteit te maken. Hij werkt veel met streekproducten, maar reist daarnaast de wereld over om het beste te vinden.

Het eerste product dat nu van de band is gerold is een kant en klare biologische goulash in pittige saus. En… zelfs glutenvrij! Een product waar kritisch aan gewerkt is en wordt. Want de heren zijn zelf niet snel tevreden en ook andere fijnproevers geven hun mening. Daarnaast wordt uiteraard sterk geluisterd naar de reacties van de klanten.



Was de eerste sessie wat flauw en niet glutenvrij; nu kunnen ze spreken van een goulash waar meer pit in zit en waar de structuur van de ingrediënten meer naar voren komt. De grote wens was om glutenvrij te werken en ook hieraan kon worden voldaan, zonder afbreuk te doen aan smaak. Met trots stellen zij dit product dan ook aan u voor.

Voor de aanschaf kunt u terecht bij: Smits Specialiteiten, Frederik van de Paltshof 12 in Rhenen en Ko-Kalf, Jufferenstraat 29 in Elburg. Daarnaast wordt het via Boerenhart van Nederland aangeboden bij de Jumbo in Scherpenzeel en wellicht binnenkort in meer supermarkten. Wilt u meer informatie over deze bedrijven en hun producten? Kijk dan op: www.smitsspecialiteiten.nl of www.ko-kalf.nl.

Wellicht dat u binnenkort meer hoort, want ook van het tweede product is de eerste sessie al gemaakt.
Publicatiedatum: