Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trafo hand cooked chips: kleine zakjes en nieuwe smaken

Tholen - FZ Organic Food presenteerde tijdens de BIOFACH (11-14 februari) drie nieuwe smaken van Trafo hand cooked chips: Barbecue, Rosemary en Cheese Onion. Deze nieuwe smaken zijn verkrijgbaar in zakken van 125 gram. Ook introduceerde de producent de eerste kleine zakjes van 40 gram. Dit in de smaken Rosemary and Himalayan Salt, Seasalt en Salt and Black Pepper. Commercieel directeur Bjorn Andringa vertelt dat de reacties erg positief zijn. "We merken dat veel van onze klanten langzaamaan de nieuwe varianten in hun assortiment opnemen."


Bjorn op de BIOFACH. De wagen waarin de chips gepresenteerd werd is 15 jaar geleden door de vader van Bjorn gekocht. Hij is door de Friese Poort in Drachten gerenoveerd.

FZ Organic Food kwam dankzij de handel in Engeland op het idee om ook voor de andere markten een kleine verpakking te gaan produceren. "De 40 grams verpakking is daar het resultaat van", zo geeft Bjorn aan. "We hebben qua smaken bewust gekozen voor de hardlopers in de grote verpakkingen."


De 40-grams verpakking.

Voor de grote chipszakken gaat het dus om drie nieuwe smaken. "We wilden al een tijdje wat nieuwe varianten ontwikkelen. Daarom probeerden we af en toe wat smaken uit. Vooral de smaken Barbecue en Cheese Onion vonden we goed passen bij de bereidingswijze van deze hand cooked chips."


De nieuwe Cheese Onion-variant in een zak van 125 gram.

Bjorn was blij dat hij de nieuwe smaken nog kon laten proeven tijdens de BIOFACH: "We hebben de chips nog op het nippertje in het weekend vóór de beurs kunnen produceren. Het fijne is dat we daardoor meteen de reacties hierop konden horen."
 

Ook in Barbecue en Rosemary.

Voor meer informatie:

Bjorn Andringa
FZ Organic Food
Oppers 58
8471 ZM Wolvega
0561 611000
Bjorn@fzorganicfood.com
www.fzorganicfood.com