Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Beste Markt(en) van Nederland 2015: Siermarkt, Haarlem en Gouda

De Siermarkt in Amsterdam, de markt in Haarlem en de markt in Gouda zijn uitgeroepen tot de Beste Markt(en) van Nederland 2015. Tijdens het congres van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel, dat de verkiezing om de Beste Markt van Nederland organiseert, zijn dinsdag 10 maart de winnaars bekend gemaakt. De Siermarkt (op woensdag) wist in de categorie kleine markten te winnen van Ouddorp en Zierikzee. In de categorie middelgrote markten trok de zaterdagmarkt van Haarlem aan het langste end. Nummers twee in die categorie zijn Eygelshoven en Huizen.

En in de categorie grote markten wist de zaterdagmarkt van Gouda te winnen. Zij wonnen het van Valkenswaard en Nunspeet.

De Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) organiseert de verkiezing De Beste Markt van Nederland met als belangrijkste doel: zorgen dat de warenmarkt verder professionaliseert, zodat consumenten in de toekomst naar de markten blijven komen. De jury was enthousiast over alle inzendingen. Aandachtspunten voor de beoordelingen waren onder meer: basisinfrastructuur van de markt, inrichting, wisselwerking met de omgeving, afstemming op de consument, organisatie en communicatie.

Voor meer informatie over de verkiezing van De Beste Markt van Nederland kunt u contact opnemen met de voorzitter van de CVAH, Henk Achterhuis: 06 53234150.

Publicatiedatum: