Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hier liggen zeker mogelijkheden voor de verkoop van bio-kaas"

Kaashandel Slokker nieuw op Wageningse warenmarkt

Tholen - Woensdag 4 maart zal Kaashandel Slokker voor het eerst op de wekelijkse warenmarkt in Wageningen staan. Twee jaar geleden is Leendert Slokker van Kaashandel Slokker gestart met de verkoop van biologische kaas op de wekelijkse warenmarkt in Veenendaal. Leendert: "Dit is een goede zet geweest. Er is veel vraag naar en inmiddels hebben we een grote vaste klantenkring opgebouwd die iedere week terugkomen voor een heerlijk stuk biologische kaas."

Om een vervolg te geven aan dit succes is de kaashandelaar al een poosje op zoek naar andere plekken op markten om ook daar biologische kaas te kunnen verkopen. "Dit bleek een lastige zoektocht te zijn. We hebben diverse plekken bezocht, maar iedere keer kwamen we tot de conclusie dat het geen geschikte plaats was of dat we er geen goed gevoel bij hadden."



Er is nu dus goed nieuws te melden: De kaashandel heeft een plaats toegezegd gekregen op de wekelijkse warenmarkt in Wageningen. "Deze markt wordt op woensdag gehouden. We hadden meteen een goed gevoel bij de Wageningse markt en we hebben sterk de indruk dat er hier zeker mogelijkheden liggen voor de verkoop van biologische kaas."

Vanaf aanstaande woensdag gaat Leendert op deze markt starten met een kraam vol biologische soorten kaas. "Van koemelk van schapenmelk van geitenmelk, met kruiden met mosterd-peper enzovoorts. Alles geproduceerd bij Biokaas Kinderdijk", besluit hij.

Voor meer informatie: leenkaas@filternet.nl en www.biokaaskinderdijk.nl
Publicatiedatum: