Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste overdekte PuraLoca streekmarkt bij de Brandweer te Maastricht

PuraLoca organiseerst voor het eerst een overdekte streekmarkt bij de Brandweer in Maastricht. "Dit is een logisch vervolg op de PuraLoca gedachte, de mensen uit de buurt laten kennismaken met lokale producten krijgt nu een vervolg in de vorm van een streekmarkt", vertelt Rachel Duyckers van PuraLoca.

In een gezellige ambiance zullen vele regionale ondernemers, onder andere leveranciers van de producten van PuraLoca, hun producten presenteren, laten proeven en verkopen. Rachel geeft aan dat ze al enige tijd op zoek waren naar een locatie om regionale producenten een platform te bieden om zich te kunnen presenteren aan een breed publiek. "Na gesprekken bij de Brandweerkantine bleek dat dit ook helemaal paste binnen hun visie; zo is de PuraLoca streekmarkt geboren."

Op 7 en 21 maart zijn in de kazerne heel veel producten te vinden die men ter plekke kan proeven en kopen. Onder andere aanwezig zijn: biologische groenten, biologische vruchtensappen, Kampot peper, HotSjok (chocolade), Peperworst (indien al in productie genomen), confituren en notenpasta's, biologische wijnen, speciale en biologische olijfolie en balsamico, authentieke vietnamese gerechten en biologische fusion snacks, biologische frambozenproducten, oranje paprika's, paprikajam, paprikachutney, paprikadip, oranje paprika-likeur (alleen 21 maart), spreads, vruchtensaus, kruidkoek (alleen 21 maart), honing en bijenproducten, biologische bieren, pralines en lekkernijen van chocolade, brood, kaas, schapenworstjes, herdersham, aardbeiensap, aardbeiensecco, aardbeienstroop, aardbeienjam, aardbeienbonbons, gebak, zoetigheden, hartigheden (alleen 7 maart).

"Uiteraard houden wij rekening met bezoekers die ook nog even de stad in willen. Hier hebben we aan gedacht door middel van een boodschappenbewaarservice. Ga jij lekker shoppen, passen wij op jouw boodschappen."

De markt is geopend op 7 en 21 maart 2015 van 10:00 tot 17:00 uur. "Er zijn zelfs schaapjes, dus ook voor de kinderen valt er het nodige te beleven."

Locatie eerste PuraLoca streekmarkt:

De Brandweer
Capucijnenstraat 21
6211 RN Maastricht

Voor meer informatie:

Rachel Duyckers
06 14773113
klantenservice@puraloca.nl
Publicatiedatum: