Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Favoriete biowinkel Ellen Natuurlijk zet klant in het zonnetje

Vrijdag 20 februari viel een trouwe klant van Ellen Natuurlijk in Wijk bij Duurstede met haar neus in de boter. Door de winkeleigenaar werd ze getrakteerd op een gratis biologisch boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Eerder dit jaar is Ellen Natuurlijk uitgeroepen tot Favoriete biowinkel van 2015.
 
De gelukkige klant had begin dit jaar bij de verkiezing van de Favoriete biowinkel gestemd op Ellen Natuurlijk. Haar motivatie was zo overtuigend dat ze in de prijzen viel: "Het is gewoon een prachtig winkeltje met een fantastisch aanbod aan biologische producten en streekproducten. Je wordt heel persoonlijk geholpen met tips en adviezen en alles is er vers en heerlijk! Echt heel bijzonder en een aanwinst voor Wijk bij Duurstede."
 

Ellen (links) reikt het pakket uit.

Ellen Natuurlijk is een gespecialiseerde biologische winkel aan de Peperstraat in Wijk bij Duurstede. De winkel verkoopt voeding met smaak, waarde, 'lef' en een bekende herkomst. Het assortiment omvat onder meer verse groente en fruit, lokale boerenkazen, kwaliteitsbrood, 'raw food' en ambachtelijke (spelt)pasta's. Eigenares Ellen Vunderink heeft een duidelijke opvatting over de waarde van goed voedsel: "Aanbiedingen met twee voor de prijs van een kom je bij mij niet tegen. Ik ben van mening dat daar uiteindelijk niemand wijzer van wordt."
 
De publieksverkiezing van de Favoriete Biowinkel is bedoeld als steun in de rug voor winkeliers die zich dagelijks inzetten voor de verkoop van biologische producten. De verkiezing is een initiatief van Bionext en de Biowinkelvereniging.

Voor meer informatie: www.ellennatuurlijk.nl
Publicatiedatum: