Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij Petit&Jolie: Baby Massage Oil en Anti Stretch Mark Oil

Petit&Jolie introduceert twee nieuwe producten, de Baby Massage Oil en de Anti Stretch Mark Oil. Beide oliën zijn puur natuur, samengesteld van ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong en BDIH-gecertificeerd. Petit&Jolie staat voor eerlijke, natuurlijk producten geschikt voor de pure babyhuid. En vanaf nu ook voor de kwetsbare zwangere huid.

De Baby Massage Oil is zeer geschikt voor een droge baby huid. Een babymassage geven met deze olie staat garant voor een ontspannen moment voor ouder en kind. De Anti Stretch Mark Oil is speciaal bedoeld voor de gespannen huid. De olie verkleint de kans op striae en zwangerschapsstriemen. Beide producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid.


Over Petit&Jolie

Petit&Jolie is sinds november 2013 op de markt. De natuurlijke verzorgingslijn bestaat uit Baby Bad Olie, Baby Haar&Body Shampoo, Baby Billencrème, Baby Bodylotion en Handzeep en wordt nu verder versterkt door Baby Massage Oil en Anti Stretch Mark Oil.



De producten van Petit&Jolie kenmerken zich door de milde en effectieve producten. In geen van de producten wordt er gebruikt gemaakt van synthetische ingrediënten, zoals parabenen, paraffine, SLS, phlateten en PEG-. Alle ingrediënten die Petit&Jolie gebruiken zijn afkomstig uit de natuur, zo ook de parfum.

Verkooppunten

Alle producten van Petit&Jolie zijn verkrijgbaar in de webshop en op inmiddels meer dan 100 verkooppunten in het Nederland en 50 in België.

Voor meer informatie: www.petitetjolie.com
Publicatiedatum: