Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking Neolac & nijntje

Eerste Nederlandse biologische kindervoeding

Hyproca Nutrition introduceert de eerste biologische kindervoeding op basis van Nederlandse melk onder de merknaam Neolac. De Negenmaandenbeurs vormt het startsein voor de introductie op de Nederlandse markt. Daarna kunnen ouders en verzorgers de kindervoeding in het voorjaar van 2015 online bestellen.

Neolac flesvoeding is gemaakt van 100% biologische koemelk, uitsluitend afkomstig van Nederlandse koeien. Een bewuste keuze, aldus Jeroen Kiers, Manager Business Development, Ausnutria Hyproca. "De beste voeding voor een baby is borstvoeding. Veel moeders maken bij het geven van borstvoeding bewuste keuzes over wat ze zelf eten en drinken. Mocht je als moeder besluiten om over te stappen, dan wil je een natuurlijk vervolg. Wij denken dat biologisch hier goed op aansluit." Daarnaast is Neolac het eerste merk biologische kindervoeding gemaakt op basis van Nederlandse melk. Nederlandse melk staat wereldwijd bekend als zeer hoogwaardig.



De nijntje-afbeelding op de verpakking geeft uitdrukking aan het pure en Nederlandse karakter van het product. "Het pure en Nederlandse karakter van nijntje, past erg goed bij ons product. De samenwerking met Mercis (het bedrijf dat de rechten op het werk van Dick Bruna beheert en exploiteert) is in die zin logisch, maar ook vrij uniek. Mercis gaat zeer voorzichtig om met de beeltenis van nijntje. Dat kun je alleen maar enorm waarderen en bewonderen. Wij zijn dan ook trots dat wij nijntje op onze verpakkingen mogen tonen", aldus Jeroen Kiers.

De samenwerking wordt ook duidelijk op de Negenmaandenbeurs (25 februari tot en met 1 maart 2015, in de RAI in Amsterdam), waar de stand van Neolac een plaats heeft op het 'nijntje pleintje'. Het Neolac team staat die dagen klaar om bezoekers te informeren over de Neolac kindervoeding, die in het voorjaar van 2015 online verkrijgbaar is.

Hyproca Nutrition is onderdeel van Ausnutria Hyproca. Met drie fabrieken in Nederland heeft Ausnutria Hyproca al meer dan 100 jaar ervaring in de productie van zuivel en meer dan 75 jaar ervaring in de productie van kindervoeding. Het merk Neolac, dat sinds 2012 wordt verkocht op de Chinese markt als kindervoeding op basis van reguliere koemelk, slaat met de introductie van Neolac biologisch een nieuwe weg in. Neolac is, naast Kabrita de unieke kindervoeding op basis van geitenmelk, het tweede merk kindervoeding dat de organisatie aanbiedt in Nederland.

Voor meer informatie: www.neolac.nl
Publicatiedatum: