Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groenten voor sappen en smoothies

VK: O'live lanceert nieuwe bio-producten bij Whole Foods

O'live Organics heeft vorig jaar september vijf producten geïntroduceerd in Whole Foods winkels in het Verenigd Koninkrijk en zal binnenkort vijf nieuwe producten introduceren: biologische rucola (90 gram), babyspinazie (200 gram), gemengde salade (250 gram), bruine uien (750 gram) en prei (400 gram).



De lancering wordt aangedreven door de trend om salades en groenten te gebruiken in sappen en smoothies. Om de introductie te vieren werkte O'live samen met blenders van Vitamix en creëerden ze smoothies, soepen en sauzen tijdens een demonstratie in de winkel. O'live werkt samen met bloggers en andere sociale media gebruikers om zo steun te vinden voor hun producten bij mensen die goed en gezond eten nastreven.

Als één van de weinige producenten op de markt met alleen maar biologische producten in haar gamma verkoopt O'live nu ook aan onafhankelijke winkels, supermarkten en markten in en buiten London.


O'live wil nog meer evenementen organiseren omhaar nieuwe producten te introduceren. Het bedrijf probeert ook haar verpakkingente verminderen om zo het milieu zo min mogelijk te belasten.

Voor meer informatie:

Jessica Felton-Page
O'live Organics
+1 07584 337 185
jessica.felton-page@gs-fresh.com
www.o-liveorganic.com
Publicatiedatum: