Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijf nieuwe producten Provamel

Een nieuw jaar, nieuwe producten. In 2015 lanceert Provamel 2 nieuwe plantaardige variaties op yoghurt en 3 nieuwe drinks. Proef de eerste biologische, plantaardige variaties op yoghurt op basis van amandelen of kokosnoot. Soja-Amandel combineert de lekker subtiele smaak van bio-amandelen met het smeuïge van bio-soja. Soja-Kokosnoot brengt de verfrissende, exotische smaak van biologische kokosnoot samen met al het goede van bio-soja. De nieuwe producten bevatten geen suikers.

Ontdek ook de biologische Cashew Drink. Met een drupje zoete agavesiroop maakt hij ontbijtgranen lekker exotisch. Of serveer warm én koud als tussendoortje.



Op zoek naar een verfrissende oppepper? Dan is de Rijst-Kokos-Ananas Drink een frisse smaakbom recht in de roos. Een unieke combinatie met het lekkerste uit de tropen. Zonder toegevoegde suikers voor een maximale verfrissing.

En niet te vergeten: de Kokos-Amandel Drink. Zonovergoten kokos in harmonie met de subtiele amandeltoets. Licht gezoet met agavesiroop. En natuurlijk 100% biologisch.

Voor meer informatie: www.provamel.com
Publicatiedatum: