Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WWOOF the Netherlands gaat van start

Op zaterdag 21 februari vindt in Utrecht de eerste WWOOF the Netherlands bijeenkomst plaats. Op deze dag kunnen geïnteresseerde biologische boeren kennismaken met de organisatie van WWOOF the Netherlands, horen over de plannen en andere boeren ontmoeten.

WWOOF (World Wide Opportunities on Organic Farms) is een uitwisseling; in ruil voor eten en onderdak helpen vrijwilligers mee op de boerderij en leren ze iets over biologisch boeren.
 
In 1971 werd WWOOF opgericht door Sue Coppard, een secretaresse uit Londen, die een werkweekend op een bio-dynamische boerderij voor gelijkgestemden organiseerde. Het was een groot succes, en WWOOF was geboren. Wereldwijd bestaan er tegenwoordig meer dan 50 nationale WWOOF organisaties.

Tot op heden bestond er nog geen nationale organisatie in Nederland, maar een aantal enthousiaste Nederlandse WWOOF'ers (die onder andere in Italië, de VS en Zweden gewwoofd hebben) besloot daar verandering in te brengen. In 2014 richtten ze stichting WWOOF the Netherlands op en op dit moment zijn ze druk met het opzetten van een website, zodat WWOOF in het voorjaar van start kan gaan.

Ben jij dus een geïnteresseerde biologische boer? Wil je je aanmelden voor de dag op 21 februari in Utrecht, of wil je er meer informatie over? Mail dan naar wwoofthenetherlands@gmail.com.

WWOOF bijeenkomst

Wanneer? 21 februari 2015.
Waar? Het Eilandhart, het culturele centrum van creatieve woongemeenschap. Eiland8, te vinden aan de Marshallaan 279 in Utrecht.
Hoe laat? 10:30 uur koffie, 11:00 uur start.
Lunch? Wordt verzorgd!
Einde? Nog niet bekend, waarschijnlijk rond 15:00 uur.
OV/parkeren? De bus stopt voor de deur, en parkeren kan gratis!
Aanmelding en informatie? wwoofthenetherlands@gmail.com.
Publicatiedatum: