Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ook IKEA gaat om

The Vegan Frog presenteert 'Meatless Meatballs'

Vegan (100% plantaardig) eten is helemaal van deze tijd en het is daarom ook niet zo verwonderlijk dat IKEA, het concern in meubels en woonartikelen, vanaf april 2015 Vegan gehaktballetjes gaat aanbieden in haar restaurants. Plantaardige producten zijn over het algemeen milieuvriendelijker dan dierlijke producten en bij een plantaardige voedselwijze is de voedselvoetafdruk minder groot.

Omdat de vraag naar vegan producten groter wordt heeft Pascal Depuydt van The Vegan Frog, net voor de aanvang van de BIOFACH, twee nieuwe varianten biologische Meatless Meatballs kunnen ontwikkelen en certificeren. Het gaat om de Meatless Meatballs in zoetzure saus en Meatless Meatballs in tomatensaus.


De balletjes in zoetzure saus.

Behalve biologisch en vegan zijn deze nieuwe producten ook gecertificeerd als glutenvrij en verder vrij van alle allergenen. De smaak, uitstraling en consistentie laat niets te wensen over.

De smaakomschrijving van een smaakpanel is: "Zeer evenwichtige en uitgebalanceerde smaken, de consistentie van de meatball is zoals het hoort en valt niet uit elkaar."


En in tomatensaus.

De distributie van deze nieuwe producten is in handen van Biosano: www.biosano.be.

Iedereen die de nieuwe biologische Meatless Meatballs wil komen proeven op de BIOFACH is van harte welkom op stand 167 in hal 1.

Voor meer informatie: pascal.depuydt@live.be,
www.theveganfrog.com
Publicatiedatum: