Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lodewijk Hoekstra geeft een voorproefje:

"Partnerland Nederland trekt alle registers open met Ecodome"

Tholen - "Eén ding is zeker: het Ecodome op de BIOFACH wordt iets heel bijzonders. Partnerland Nederland trekt hiermee alle registers open", vertelt Lodewijk Hoekstra van NL Greenlabel, en bekend van het televisieprogramma Eigen Huis & Tuin. Hij is momenteel druk bezig met de afwerking van het Ecodome en wilde vanmorgen vanuit Neurenberg alvast een tipje van de sluier oplichten.



"Het Ecodome wordt een 10 meter hoog bouwwerk in het Messepark, de tuin te midden van de beursgebouwen. Er worden onder meer 27.000 biologische tulpen in het Ecodome verwerkt. Deze zijn vanmorgen hier afgeleverd. Ik sta hier nu middenin een zee van tulpen. Het Ecodome is het 'Dutch Green Inspiration Centre'. Nederland wil als Partnerland met dit bijzondere bouwwerk laten zien dat Nederland een innovator is op het gebied van natuur, sierteelt, landbouw en duurzaamheid. Dit komt allemaal samen op één plek. Je kunt dit het beste omschrijven als een 'icoonproject'."



Staatssecretaris Sharon Dijksma zal het Ecodome woensdag 11 februari tijdens de eerste dag van de BIOFACH officieel openen. Volgens Lodewijk trekt Partnerland Nederland woensdag dus 'alle registers open'.

Lodewijk runt NL Greenlabel samen met zijn zakenpartner Nico Wissing. "Wij gaan voor een levende en duurzame buitenruimte. Het draait voor ons om het op de kaart zetten van duurzaamheid."

Voor meer informatie: www.nlgreenlabel.nl en www.biofach.de