Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pure Jute tassen voor Nederland Partnerland tijdens BIOFACH 2015

"De biologische markt is enorm aan het aantrekken. Biologisch en duurzaamheid, het een kan niet zonder het ander", vindt Désirée Rasenberg van Pure Jute. Met name in Duitsland groeit de duurzame en bio-bewustwording en daardoor ook de consumptie van deze producten. Nederland voelt dat als exportland goed aan en wil meer duurzame en biologische producten exporteren.

Pure Jute, een puur Nederlands merk, is ook dit jaar weer aanwezig met een stand in het Holland paviljoen en zal samen met een recordaantal van 100 Nederlandse bedrijven deze mooie kans grijpen om hun producten aan een groot Duits en internationaal publiek te presenteren.


Nederland: 'partnerland BIOFACH 2015'

Dit jaar is Nederland partnerland van BIOFACH 2015 en wil ook letterlijk ook haar boodschap uitdragen: 'Qualität wächst in Holland'. Pure Jute heeft bijzondere tassen ontworpen in opdracht van de Nederlandse overheid.

Innovatie

De nadruk van Nederland zal dit jaar vooral liggen op innovatie. Pure Jute kan uw bedrijf adviseren en innovatieve oplossingen aanbieden met betrekking tot verpakkingen en andere prachtige producten van Pure Jute, Juco en Organic Cotton; dit alles op maat gemaakt. "Het ontwikkelen van producten met private label voor uw bedrijf zijn voor ons corebusiness", aldus Désirée.



Komt u ook Pure Jute bezoeken in het Holland Paviljoen in Hal 5 - stand 203?

Pure Jute - 'Be Pure be Natural'. Hal 5 - stand 203 Holland Paviljoen.

Voor meer informatie: info@purejute.com en www.purejute.com
Publicatiedatum: