Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koala is eerste EKO kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Koala uit Assen heeft als eerste kinderdagverblijf van Nederland het EKO-keurmerk ontvangen. De kinderen krijgen gecontroleerd biologische producten geserveerd.

Wethouder Harmke Vlieg reikte 30 januari het EKO-certificaat uit aan de directeur van skidkinderopvang mevrouw Janny Reitsma. De kinderen van de naschoolse opvang Koala hadden voor de gelegenheid heerlijke biologische hapjes gemaakt.



Het kiezen voor 100% biologische voeding komt voort uit de visie van Koala. Er wordt op Koala respectvol om gegaan met de aarde en daaruit voortvloeiend met het mens-zijn. Kinderen wordt van jongs af aan geleerd om met de natuur om te gaan door veel buiten te spelen, een eigen tuintje te hebben en zelf eten te maken zoals zelf brood bakken en eigen appelmoes maken.

Behalve de voeding zijn ook de verzorgingsproducten op Koala van natuurlijke materialen. Ook bij de inrichting en het speelgoed is gekozen voor natuurlijke materialen. Dat betekent dat kinderen op Koala spelen met houten speelgoed, porseleinen serviesjes, wol en katoen.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: