Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan Schrijver neemt feestelijk afscheid van Bo Weevil BV

Vrijdag 30 januari is het nieuwe kantoor van Bo Weevil, groothandel in biologische stoffen, feestelijk geopend. Althans, Jan Schrijver, oprichter en oud-eigenaar dacht dat hij voor dat evenement naar Nieuwegein afreisde. Daar aangekomen bleek dat het ook een verrassingsfeestje voor hem was, als afscheid na 25 jaar Bo Weevil. Oud-personeel, klanten, familie en vrienden waren er om hem uit te zwaaien. De verrassing was in ieder geval geslaagd!


Foto's: Fotostudio Merjenburgh.

Iris Komen, de nieuwe eigenaresse (en ook oud-werknemer) bedankte Jan voor minstens 25 jaar inzet in de biologische handel, de samenwerking en zijn onmetelijke kennis waar ze nog vaak een beroep op zal doen. Jan gaat genieten van zijn welverdiende pensioen, maar zal nu wel echt aan het werk moeten om voor zijn vrouw Stella de nieuwe tuin in te richten.


Ook het nieuwe logo van Bo Weevil werd gepresenteerd.

Bo Weevil levert GOTS-gecertificeerde stoffen aan winkels en ontwerpers, maar kan ook de productiebegeleiding doen van bijvoorbeeld bedrijfskleding of andere artikelen van biologisch katoen. Ook het leveren van bedrukte t-shirts voor evenementen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast verkoopt Bo Weevil zware kwaliteit badstoffen handdoeken en badjassen en natuurlijk de tassen, brood- en groentezakken.


De borrel.

Het nieuwe adres:

Bo Weevil BV
De Liesbosch 8d
3439 LC Nieuwegein
030 288 1521
info@boweevil.nl
www.boweevil.nl
Publicatiedatum: