Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

eco.kid breidt uit met hypoallergene producten voor het lichaam

eco.kid is een productlijn met haarverzorgings-, beschermings-, anti-hoofdluis- en nu ook lichaamsproducten. Alle eco.kid producten zijn biologisch, ecologisch verantwoord, gifvrij én speciaal ontwikkeld voor kinderen. Het is een gezondere keuze voor onze kinderen en de planeet. De unieke producten van eco.kid vallen zo in de smaak bij de consument, dat het assortiment nu ook is uitgebreid met nieuwe hypoallergene lichaamsproducten: de zachte haar en body douchegel 'Tender Loving Care', het 'Call Me Bubbles' natuurlijke badschuim en de 'Potion Lotion' bodylotion.

eco.kid … is gemaakt voor kinderen

Een kinderhuid en met name de hoofdhuid produceren dagelijks ruim vijf keer minder talg dan de huid van een volwassene. eco.kid is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van het haar, de hoofdhuid en de huid van kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar oud. De eco.kid producten zijn in staat om de specifieke problemen van deze leeftijdsgroep aan te pakken, waaronder droge hoofdhuid, berg, hoofdluis, droge huid en huidirritatie.


eco.kid … gecertificeerd biologisch

eco.kid producten bevatten grondstoffen die 100% voldoen aan de normen van Ecocert, de Europese standaard voor ecologische en biologische cosmetica en/of zijn biologisch gecertificeerd door de USDA NOP of de Australian Certified Organic (ACO) Standard. We noemen onze producten eco.kid, want dat is wat ze zijn: ecologisch verantwoorde en kindvriendelijke producten.

eco.kid … voor het lichaam

De eco.kid hypoallergene lichaamsproducten bevatten geen sulfaten, chemische conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en geurstoffen en zijn gemaakt met ingrediënten die huidgelijkende oliën en aminozuren bevatten. Het assortiment omvat TLC hypoallergenen hair & bodywash, gemaakt volgens het 'geen tranen principe' voor de ultragevoelige huid. Call me Bubbles hypoallergeen badschuim en Potion Lotion hypoallergene bodylotion.

eco.kid… natuurlijk van Puur Company

In de Benelux is Puur Company B.V. exclusief distributeur van de hoogwaardige eco.kid producten. Puur Company B.V. ontwikkelt en distribueert natuurlijke en ook biologische gecertificeerde huid-verzorgingsproducten die beschermen tegen onder andere weersinvloeden en uitdroging. Onze producten richten zich speciaal op kinderen. Naast eco.kid distribueert Puur Company B.V. ook Loverock natural for kids.

Voor meer informatie: www.ecokidorganics.nl of www.puurcompany.nl
Publicatiedatum: