Foto: Saskia de Wal.
Exclusief ontworpen servies en bestek
Ook in deze editie mogen de gasten weer gebruik maken van exclusief ontworpen servies en bestek. Servies en tafellaken zijn van de hand van sieradenmaker Nicolas Cheng. Het servies maakt de oorsprong zichtbaar van de lokaal geoogste producten die geserveerd gaan worden tijdens deze editie en de tafellaken worden versierd met borduur motieven van groenten uit het menu van Menno Post.Ja-kyung Shin heeft voor deze editie een unieke serie van zilveren bestek ontworpen. Het bestek is geïnspireerd op de veganistische cultuur en maakt het mogelijk om zonder vork of mes te eten.
De kunststukken van Ja-kyung Shin en Nicolas Cheng, die exclusief voor deze editie zijn gemaakt, zijn tijdens de drie avonden te koop.
Drankarrangement en dieetwensen
Het bijpassend sap- of wijnarrangement wordt gecreëerd door Menno Post en zijn sommelier.Met een eventueel dieet, verhoogde gevoeligheid of allergie kan op voorhand rekening worden gehouden.
Details
Wat: vijfgangenmenu met wijn of sap-arrangement voor 125 euro.Wie: 40 gasten per avond.
Wanneer: 15, 16 en 17 mei 2015 om 19:00 uur.
Waar: Lloyd Hotel & Culturele Ambassade - Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam.
Voor reserveringen kunt u contact opnemen met: info@steinbeisser.org en kijk voor meer informatie op www.steinbeisser.org en www.lloydhotel.com.