Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beebox Buzzz Borrel gaat van start in Amersfoort

Woensdag 28 januari start een nieuw initiatief in Amersfoort: Beebox Buzzz Borrel. Deze open borrel, iedere vierde woensdag van de maand, heeft wisselende actuele thema's met s.m.o.e.l.: samen, milieu, origineel, eerlijk en liefde staan centraal.
 
Initiatiefneemster is Helma van Schendel. Als duurzaam ondernemer bezorgt zij onder andere de Beebox in en om Amersfoort: een versbox vol biologische en lokale producten. Tevens is Helma eigenaar van de nieuwe Art4Earth Gallery in het pand van GolfClub Hoogland aan de Bunschoterstraat 23 in Amersfoort.
 
Helma: "Ik ontmoet als duurzaam ondernemer en als kunstenaar/ontwerper allerlei verschillende type mensen. Vaak dacht ik dat zij veel aan elkaars ideeën kunnen hebben, dat zij elkaar kunnen versterken en inspireren. Dus besloot ik in mijn galerie ruimte te creëren voor uitwisseling en presentaties voor creatieve geesten en ondernemende types, die open staan voor samenwerking en geïnteresseerd zijn in duurzaamheid en innovatie."
 
Op 26 november is de Art4Earth Gallery, gevestigd in het pand van de GolfClub Hoogland in Amersfoort, geopend door Pim van den Berg, wethouder van onder andere cultuur en duurzaamheid van de gemeente Amersfoort. De Beebox Buzzz Borrel zal daar iedere vierde woensdag van de maand plaatsvinden. Inloop vanaf 16:00 uur, vier korte presentaties door inspirerende sprekers vanaf 17:14 uur. En voor wie wil, kan vanaf 19:00 uur aanschuiven voor een gezond en lekker Beeboxmenu.
 
De eerste borrel op woensdag 28 januari wordt van s.m.o.e.l. voorzien door Hilda Mossink. Deze initiatiefneemster van onder andere de Echt Eten Eetcafe's deelt haar inspirerende inzichten omtrent 'Gezond en fit met echt eten'. Schrijfster van onder andere het Zandloperkookboek Clara ten Houte de Lange is aanwezig bij de boekentafel. Groene smoothies uit de Bianco blenders van Brenda Bas kunnen tenslotte geproefd worden.
 
Helma: "Ik hoop dat er dankzij de Beebox Buzzz Borrel nog veel mooie, duurzame initiatieven het levenslicht zullen zien!"
 
Hapjes en entree van de Beebox Buzzz Borrel zijn gratis. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld in verband met de hoeveelheid hapjes. Mee eten met het Beeboxmenu kost slechts 16 euro. Hiervoor is reserveren gewenst. Aanmelden en reserveren via: helma@beebox.nl.

Art4Earth Gallery is dagelijks geopend en gevestigd in het pand van GolfClub Hoogland Amersfoort, Bunschoterstraat 23A, 3828NR Hoogland.

De galerie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (buslijn 3 en 76) en parkeren is gratis.
Publicatiedatum: